geçen hafta ankaradaydım , bende denk gelebilseydim keşke...
Printable View
geçen hafta ankaradaydım , bende denk gelebilseydim keşke...
Bende burdayim en iyi sekilde vakit geciririz umarim simdiden iyi yolculuklar gelecek arkadaslara.. :)
11:30 gibi dağılmamış olursanız katılırm bende;)
Nerde Mustular nerde Xor lar :D
parlamente gitmek istiyoruz :hehe:
Dogukancım telefonunu PMle bana kardesım :)
Actırma agzımı tulayk :D
Sag salim gelin :D
Yalancısın sen yalancı !
Araşalım alper
Herkese sayılı en fazla 2 koko 50 Mıdye :D
Ayıp be arkadas! :D
Senınkı amaca yonelık oldu be Mustu :D
3 gibi cikariz buradan Allah'i izniyle 17:30 gibi oralarda oluruz, arabami nerede yikatabilirim kendi sampuanim ve eldivenimle veya kendisi guzel yikayan bir yer var mi? AnkaMALL Hamam'i iyi biliyorum ama Meguiar's bayisi falan vardi sanirim sasmaz'da ? bir de xenon kit almam lazim uygun fiyatli taksitli falan :) nereden alabilirim dandik bir sey olmayacak..bugun gelmisken halledeyim aksam olmadan :)
15te cıkıp 17:30da gelmeyın Tarik 2.5 saatte ucacakmısınız. yavas yavas gelin tek parca gelin. :)
ben anlamam arkadas yavas gelin :D
ben de geleceğim bir aksilik olmazsa.kalabalık olacağa benziyor.sonra pikolette yerimiz dar demeyelim :)
ben az sonra yola çıkıyorum Eskişehir'e doğru, hadi hayırlısı :)
yaw köpeniz olsun benim arkamda koskoca orhan abi var :D :D
olay sende patlar orhan abi :)
Slalom yarışını beraber izleyip mi gidicez ?
Aynen oyle kardesim
bukadar kişiyi orası alacakmı birde orada bi park sıkıntısı yaşanır gibime geliyyy
birde önerim var isterseniz tabi kokoreçden sonra çigköfte yemeye gidelim
cumartesi öğlene doğru bi aksilik çıkmazsa yola çıkıcam benle gelmek isteyen olyrsa yerim var tek başıma geliyorum ama dönüşte otobüs spec )))
araba ankarada kalıcak gelmek isteyen olursa
05352793533 nolu tlf başvuru
not:yol parası şirketten ))))
mehmet uykum var lan ahahahaa
yildiz aspavadayiz ben, berkanokan, faberge, gokhan43, berkanin abisi.. guzel bi nargileci ariyoruz bilen varsa yazarsaniz seviniriz.. gelen okursa bugunden de bi bulusma fena olmaz :D
yarın gun icinde şaşmazda olucak varmı istanbuldan gelenler arasında?
bn gelmeyi planliyorum xenon almam lazim ama alacak yer bilmiyorum iyi bir marka ve kredi kartina 4-6 takstle alabilecegim biyer ariyorum