|
|
#1 | |||
![]() |
bir çoğunuzun bildiği üzere annem 1 ay önce vefat etti
sıkıntımsa evim 3 katlı ve tek yaşıyorum hangi odaya girsem annemi görüyorum gece uyandırıyor gibi oluyor veya hangi odaya girsem sanki arkamda nefesini hissediyorum artık resmen korkmaya başladım bunu nasıl çözebilirim daha önce bu tarz bir sıkıntı yaşayan oldumu doktoru varmıdır bu işin piskoloğum var 2 haftadır gidiyorum ama hep aynı zırva konuşmaya çalış içini rahatlatacak şeyler yap onun sevdiği şeyler yap vs vs bunlar aksine gördüklerimi arttırıyor
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 Son Düzenleyen su_vtı; 28-07-2010 18:35. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?
|
basın saolsun allah yardımcın olsun mutlaka bunu ceken bılır ama en kısa surede bı destek almanı tavsıye ederım
__________________________________ EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Başın sağolsun.Bi Hocaya Gözük derim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Öncelikle acınız çok büyük
, ALLAH Rahmet Eylesin, Mekanını Cennet Etsin Abi. Tanıdığım bir Psikolojik Danışman Pınar TOKER var. Eski lisemde rehberlik öğretmeniydi ve oldukça sıcak kanlıydı. Zaten araştırırsan ünlü kişilerede yardım etmiş, bayağı ünlü birisi yani. Umarım ufakta olsa yardımcı olabilir. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?
|
hoca derken pskolojk destek veren hoca demek ıstedın heralde
__________________________________ EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Psikologa gidin en güzeli, ülkemizde gidene deli gözüyle bakıyorlar gerçi ama yalnış tabii
. Bu arada tekrar başınız sağolsun..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Öncelikle başın sağolsun..Ruh sağlığına önem vermeyen bi toplumda yaşıyoruz.Bence bedensel sağlıktan çok daha önemli ruhsal sağlık..Kolay kabullenilebilcek birşey değil birinci dereceden yakınını kaybetmek.. piskolojik desteğin çok faydasını görürsün şu durumda,mutluka göz ardı etmeden en kısa zamanda bir piskoloktan destek alman yararına olacaktır..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
baba o tarz şeylere pek inancım yok inan arabada bile sanki sürerken arkada oturuo gibi kaç defa dalıp kaza yapıyordum sıkıntı oldu artık
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: A3
|
Başın sağolsun arkadaşım.
Yukarıdaki arkadaşın hocaya gözük derken doktor demek istediğini umuyorum.. Sana tavsiyem psikolojik destek almandır. Yaşadığın herkesi yaşayabileceği bir durum. Sonuçta en sevdiğin insanı kaybetmek kolay değil. Psikolojik destek ile bu sorunu aşacağına inanıyorum. Artık heralde psikolojik destek alanlara deli gözüyle bakan insanlar kalmamıştır.. Gerek ünlüler, gerek siyasetçiler, gerek sporcular hayatlarının çoğu döneminde yardım alıyorlar.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Başın sağolsun çok zor bi durum gerçeketen
.Bencede bi psikoloğa gözük
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
piskoloğum var 2 haftadır gidiyorum ama hep aynı zırva konuşmaya çalış içini rahatlatacak şeyler yap onun sevdiği şeyler yap vs vs bunlar aksine gördüklerimi arttırıyor
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Evet Doktor Demek istedim,ki Psikolojik Destekle bu işler Çok rahat halledilebilir.
Yanlş anlama olmasın. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: EK4 Vti-Ae86-E30 318is Coupe-E39 528ia-1.3cdti
|
Başınız sağolsun. Psikolojik yardım alırsanız, zamanın da etkisiyle atlatacağınızı umuyorum.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
başınız sağolsun, piskolog ve zaman başkada bişey gelmiyor aklıma allah sabır versin...
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
kardeşim başın sağolsun, benim tavsiyem maneviyatla ilgili olur. Ölüm her canlının bir gün karşılacağı sondur muhakkak bunun bilincide olup ona göre yaşamamız ve hayatımızı bu kurala göre şekillendirmemiz lazım. Vaaz vermek gibi olmasın ama içine düşen ve seni yanlızlığa iten bu düşünceden kurtulmanın en mantıklı yolu maneviyatını kuvvetlendrimekten geçer. Seni sıkıntıdan kurtaracakta ,seni hayatın zorluklarıyla başbaşa bırakacakta daha doğrusu seni sınayacak Cenabı Allaha sığınmanı ,bu yönde biraz daha çaba sarfederk içinde bulunduğun durumu atlatmanı tavsiye ederim. Artık Kuran okuyarak namaz kılarak dua ederek bir şekilde içindeki vesveseden kurtulabilirsin. unutmayalım ki yaşadığımız herşey bizim sınavımız, önemli olan doğru düşünüp doğru eylemleri yaparak bu sınavı geçmektir. Cenabı Allah cümlemizin sıkıntılarına derman olur,seninde inşallah tez zamanda için rahat eder.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
Başın sağolsun gerçekten çok zor bir durum. Yapabilecek en iyi şey psikologa gitmek.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
üfürükçü şeklinde anlaşılmasın kesinlikle manevi yönden belki içinizi rahatlatıcak birileriyle konuşabilirsiniz bu konuda bilgi sahibi eğer problemi piskolog çözemiyosa
Son Düzenleyen said_; 28-07-2010 18:59. |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
basın saolsun en kısa zamanda cozulur umarım uzman bırınden yardım alman en ıyısı
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:48 ::::

sıkıntımsa evim 3 katlı ve tek yaşıyorum hangi odaya girsem annemi görüyorum gece uyandırıyor gibi oluyor veya hangi odaya girsem sanki arkamda nefesini hissediyorum artık resmen korkmaya başladım bunu nasıl çözebilirim daha önce bu tarz bir sıkıntı yaşayan oldumu doktoru varmıdır bu işin piskoloğum var 2 haftadır gidiyorum ama hep aynı zırva konuşmaya çalış içini rahatlatacak şeyler yap onun sevdiği şeyler yap vs vs bunlar aksine gördüklerimi arttırıyor

. Bu arada tekrar başınız sağolsun..