|
|
#1 | |||
![]() |
Ken is ready to part ways with the last remaining Gumball STI. This thing was literraly only used in the Gumball rally in 2005. It has sat ever since. Just started it the other day and drove it around. All is well. There are 4k miles TOTAL on the odometer, 3000 are from the Gumball Rally. The Crawford Performance S2 shortblock is BRAND NEW. Only around 100 miles on the new motor. Here are the vitals:
Engine * NEW Crawford Performance S2 2.5 Liter engine * Crawford Performance CP32 Turbo Kit * Engine Tuning/ECU Programming: I-Speed USA * Power Output:426 HP at 5700 RPM, 421 TQ at 4600 RPM, 100% 91 Octane @ 18PSI * STi shortblock with forged pistons and STi Crankshaft * APS Cold Air Intake * EcuTeK ECU * APS Exhaust: 3-inch turbo back exhaust * Samco Intake Hose * APS Front Mount Intercooler * Walbro high volume Fuel Pump Body * STi Spec C Body Kit: Japanese market front and rear bumpers * Radiator Screen * STi Rear Differential Guard * Full Size Spare Tire Mount: trunk * Tow strap * Camouflage Wrap graphics (the wrap has seen better days. The car is silver underneath) Interior Additions * First Aid Kit * Window Tint * Eletrical Power: 750-watt power inverter * Fire Extinguisher: one in passenger footwell and one in the trunk * Maplight: for co-driver ICE * Nav System: Alpine NVE N099P Processor, with IVA-300R/RB Inteactive Touch Panel Monitor * IPOD Docking Station: DLO Transpod, Monster Audio Xfer Cables * Radio for Inter-Car communication: Kenwood * Speakers: MB Quart 5 1/4 Components, 8 inch subwoofer * Amp: Alpine 5-channel Wheels / Tires * Speedline 2120 Wheels: 8 X 18 Tarmac Rally Wheel * Michelin Pilot Sport 5 Tires: 225/40 ZR18 Brakes * SYMS Brake Lines Kit * Ferodo DS3000 Brake Pads Suspension * STi Bushing Kit * STi Trailing Link Kit * STi Lateral Link Kit * STi Strut Bar Kit * STi Strut Top Mounts * SYMS Dampers - adjustable coilovers * Cusco Sway Bar Kit - 22mm Gearbox * Six-speed with DCCD (driver-controlled center differential) * STi Engine and Gearbox Mounts * STi Short Throw Shifter * STi Clutch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Looking for $32,900 OBO You can contact us here or via email at sales 'at' crawfordperformance.com |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
hahhah çok çirkin be
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"
|
bedava değil mi _?
33.000 dolar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Syncro Gosy
|
para degil arkadas...
GNY bı el atta alalım kanka bunu
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Fantastik bir araç olmuş
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Ben aliim biniim parcalar yollarim burak olur mu
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Ya canın saolsun sen yollada nasıl yolluosan yola
![]() aslında ben gelsem beraber gezsek ya
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Kavga cikar gelme
Ben bineyim burda sen orda bin iste
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Ben yanına otururum olm ipodu ayarlarım ben
![]() burada bınemem ben buna mahalle karısır
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Zaten pempe bizi bozar kanka
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Yaw zaten kaplamaymis simdi bi daha okudum
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
gerekli gorusmelerı yap bende bıletımı alıım o arada
ta oraya ipod kullanmaya gelecem
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Ben sana touch alirim sen gel yeterki kanka benim burda yardimciya da ihtiyacim var zaten
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Tamam altyapı çalışmalarna basladım
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: '05 S2000 - '12 Megane HB 1.5dCi EDC
|
fiyata bak hizaya gel, biz burda o paraya ancak trafikte her an görebileceğiniz araçlara binebiliyoruz, hey gidi güzel ülkem..
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: b5
|
Neden olmasın
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
yarış arabası olarak getirip parçaları söküp iskeleti gümrüğe atacaksın genede karlı olur
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: SUBARU 01' WRX + 99' FORESTER TURBO / HONDA SCOOTER
|
ben talibim
|
|