supra diyorum:D
Printable View
supra diyorum:D
Hunday ezici üstünlük sağlamış yaw:D
toyota milyonda 3 hata ile araç üreten bir firma :)
Toyota ++++1
Question
Hangisi daha çok satıyor ?
Fiyat-performans eğrisi...
Hyundai Toyota arasındaki satış rakam farkını burdan görebilirsiniz;)Aradaki fark bazen 2 katı bulabiliyor...
http://www.odd.org.tr/web_2837_1/ent...enfrom=sortial
toyotanın corollası 32.000.000 adet satmış mesela hyundai'nın böyle bir modeli yok ...
toyottanın era gibi bir aracı olmaması satış rakamlarına bakıldığında toyotanın daha başarılı olduğu söylenebilir..
o sitede hyundai 22.000 araç toyota 11.000 araç gibi rakamlar çıkmış.
Toyota'yı biraz daha yerden yere vurulsa sanırım TOFAŞ ile aynı kalitede mal üreten bir markaymış gibi gösterilcek sanırım...
chipli i30 ep3 u geçer :D
toyotayı ezmek zor adamlar dunya pazarında çok iyi biryere sahipler ozellikle müşteri memnuniyeti konusunda ki yaptıkları araçlar ortada :)
hyundai tr pazarında diyebilirz anca :)
1.3/1.4 tüm hyundailer ile stock vvt-i ımı denemek isterim :)
sadece son susturucum var o da sanayi :D Venüs :D
Yiit corolla tmm cok sattı biliyozda.
Sanki toyota ile hyundai arasında dağlar kadar fark var.
Her zaman kalite araç politikasında geçerlı değildir.
Öyle olsa alman arabaları satılır. Diğerleride kötü yola düşer :D
Fast & Furious 'da bir sahneden aklımda kalan söz;
- " Evo benim mi ? "
~ " Ne yani, seni Hyundai 'yemi bindirseydim ? "
:D
Benimde tercihim Toyota.
vay be konu nerden nereye gelmiş...
İ30 alma Auris al mevzusu buralara kadar gelmiş Toyota eksiden problemsiz ve sıkıntısız araç üretirdi ve geçmişide olan bir firma yanlız Hyundai nin son zamanlardaki ciddi yükselişini anlamayan kabul etmeyen arkadaşlar var şuan Toyotanın Hyundai klasmanındaki ne kadar arabası varsa Hyundai den birkaç adım geride çok mualefet olan Toyotacılar bunu kabullenin artık yeni Toyotalar alınıpta binilecek araç değil..
Anlamamakta hala ısrar ediyosun...
Fark ettiysen ben sana belge sunupta göstermişim aradaki farkı. Accentin tam satış rakamlarını bilmediğim için bişey diyemem...Corolla C segmentine geçene kadar her zaman accent rakibiydi.(Toyota daha sorunsuz)
Toyota nın era gibi bir aracı olmamasına rağmen satış rakamlarına bakıldığında daha başarılı diyosun ve bir üst mesajında corolla nın 32.000.000 adet sattığını söylüyosun demekki öyle bir aracı varmış.
Açılan başlıklarda Toyota yı aşağılayıcı hiç bir mesaj göremedim.Aksine Hyundai kullanıcısına terbiyisizlik yapanda oldu Hyundai yi küçümseyen de.Demek istediğim Toyota ile Hyundai arasında dağlar kadar fark yok son yıllarda...
Bu konuda çok uzadı isteyen alır istemeyen almaz satış rakamlarından da görüldüğü üzere 3-5 kişi almazsa bu arabayı fabrika batmaz.
ya çok komiksiniz vallahi ya...accent vs corolla...yok toyota artık bi *** etmez...
hadi vallahi artık yazmyın bişey binin i30larina getzlerinize gezin ya vallahi
adam satmış diye accenti gosterıyor corollayla kıyaslıyor...o beyinler almıyormu accentler taksıyede satılıyor ayrıca aralarında 15.000 tl kadar fark var :D....bırde accentle karsılastırıp toyota sadece sorunsuz dıyo...corolla vs accent'e kadar goturdunuz ya...
hadi kumda oynayın siz
Evet sıradaki karşılaştırma
corollo vs c200komp.
Corando vs A4
codunlo vs e90
ve extra olarak
corolla vs ep3 (totoyoda chip var)
ikiside sevdigim begendigim markalar sıkıntı yok :D