O zaman 4 bira sınırı war yani hapis için :D
Printable View
5 promil 0,5 olsa 1,01 e yükseltmezlerdi herhalde :D 5 promil o 1 birada 3 promil cıktı bende :D bünyeye göre degişir :D
diyaframdan üfleyin devam edin:D çok yırttık bu şekilde:D ama en doğrusu alkollü kullanmamak kontrolu kaybetme riskiniz çok daha yüksek
Bu konuda ABD nin yönetime hayranım.
Beni polis çevirdi alkol varmı dedi evet dedim.
Yere bant yapıştırarak bi çizgi çizdi düz yürü dedi yürüdüm ( 1 şişede wodka içmiştim ) tama yürü dedi alet malet çıkarmadı.Ama yapamasaydım ozamn üfletip yasal işleme başlıcaktı.
Bu kural çok iyi dedim şerif de bana tabikide 4-5 bira içip kendini kaybeden eziklerle ben biye aynı katogeride olup kendimi sınırlim dedi ! herkesin bi kendi limit i var çizgide gidemezsen ondan sonra başlıyor kanun tabi ozamn 3 bira bile icsen suçlusun.
1kutu delete sakız yada şeker bulundurun yanınızda.çevirmeyi gördüğünüz an hepsini boşaltın ağzınıza
biraz uyuşacak gözleirniz yaşaracak ama hayat kurtaracak:D
promil makinaları her işlemi kaydediyor. eğer alkollu üflersen kaçarı yok. polis ceza kesmek zorunda.
Alkollü araç kullanma taksi kullan yada tabanvay yap ne olursa olsn alkollü araç kullanma :D
her günümü beraber geçirdiiğim rahmetli arkadaşım iki tane evin içinden geçti alkollü araç kullanmaktan tek teselli evdekilere birşey olmadı gerek yok bu şekilde hareketlere
çok iyi olmuş hatta dahada arttırabilirler
ben 2bira bile içince geçmiyorsam direksiyona bi 70lik bitirip yolda ölüm saçan dallamalara az bile
iyi olmuş hapis yanında yollardaki çukurları düzeltme doldurma gibi zorunlu iş verseler daha güzel olur.
alkollu arac kullanmamak gerekir fakat yani herkese esit davranilmasi lazim. Bu konuda zaten bir ara dava acip kazananlar oldu. Simdi 1 bira icip 1.30 promil cikaran arkadasim var, herkesin aldigi alkol miktarina gore ufledikleri degiskenlik gosteriyor ve bu baglamda esitlik ilkesinin karsisina geciliyor.
ABD de davranislariniza bakiliyor ve buna gore cezai islem uygulaniyor. Gerci bu uygulamayi turk polisine birakirsaniz kimse o duz cizgide yurumuyor olur...
zamanın haberiymiş :D ahahaha la bunlarda kendilerini haberci sayıyolarya