|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: EK9 & ASTRA J 1.6 sport
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...mizlikte/detay
TANIYAN BİLEN VARMI ARACI ARKADAŞLAR SAYGILAR... __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Birzamanlar CA18DET :(
|
Arkadaşlar azıcık mantık.
Araç sorgulama işi sapıtmaya başladı. s2000,ctr,wrx,evo,sti,m3,rx8,200sx vs...vs... gibi arabaları sorgulamak normal. Ama 1.4 is i kim bilsin. Biliyorsada çok tesadüfi birşey olur. Sırf sahibindende satılık yüzlerce si var. Yakında clio symbol sorgulanmaya başlayacak diye korkmuyor değilim. |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Bencede araca alınırken sorgulanmak garip geliyor zaten bana tamam m3 alırken sorgularsın süratli araba kazası olur onu sorarsın ama araba alırken ustanı alıp gitmek en mantıklısı tabi ustana güveniyorsan
benım ustam tamam dedimi fazla problem yok benim görüşüm arkadas haklı yarın öbürgün cıkar biriside der 93 sahin varmı bilen diye sonra işin icinden cıkılmaz hale gelicek durum sizin sahsınıza birşey söylemedim yanlıs anlamayın ama ustanızı alıp gitmek en mantıklısı
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
o değil yakında bayan resmi koyup bununla evlencem nasıldır yazan cıkacak onu bekliyorum sabırla
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: FJK Vtec : ( eskiden ) 07 Ford Fiesta 1.4 TDCI - 05 Tucson Diesel Power
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: ...
|
Vallahi Doğru Söze Ne Denir |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
o kadar degildir bee ne soracaklar daha önce kullanan varmı tövbe tövbe
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ...
|
ya ahhahaha aasdasdas töbe töbe ahahah çok güldüm ya
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: --
|
Ah şurdan biri çıksa da şu arabanın seceresini dökse şimdi
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
o ihtimalide göze alarak "Biliyorsada çok tesadüfi birşey olur." dedik
![]() Birde yanlış anlaşılmasın. İnsanların gerçekten bilme ihtimali olan daha göz önünde daha egzotik arabaları ilerde bende sora bilirim. Abes değil Normaş. Bu durumda bile ilk önce arama kısmı kullanılmalı eğer bilgi yoksa sorulmalı. Türkiyede 100-200 tane satılmış insanların ilgisini çeken araçları bilen birileri çıkar elbet ama bin tane satılmış bir arabayı bilme ihtimali nedir insanların. Eğer sitenin böyle bir olayı olda Tramerturkey olurdu ismi. Son Düzenleyen toonch; 29-07-2010 13:17. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: 306gti&E46ci
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
iyide burası paylaşım sitesi değilmi burda birmirimize yardım etmek için bilgi paylaşmak için girmiyomuyuz sen birisine sorgu bilgisi verirken illa kıriterlerine uygun arabamı olması lazım. biz buna insanlık dioruz biliosan biliosundur uyarırsın bilmiosan susarsın okadar basit.
araç alındı zaten konu silinebilir saygılar... __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: --
|
yahu neden komik olsun ki?
Buradaki birinin bi tanıdığı olabilir ya da buradaki her 5 kişiden en az 4 2ü hergün sahibindeni geziyor.Biri gidip arabayı expere göstermiş olabilir.Arabadan anlayan biri resimlerdeki bi ayrıntıdan bişey yakalayabilir... Açılan bir s2k ile bu aracı tanıyan çıkma ihtimalleri arasında istatistiki veriler dışında bir fark yoktur ki bunlar sadece sayıdan ibarettir.en doğru şekliyle %99 ile % 1 ihtimal eşittir. hayırlı olsun bu arada |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
birisi cıkıp seceresini döktümü? hayır. demekki komik değilmiş. Piyasası belli olan bir araba olsa komik olmazda sen buraya normal sıradan bir aracın detayını sorarsan komik olur.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:49 ::::

benım ustam tamam dedimi fazla problem yok benim görüşüm arkadas haklı yarın öbürgün cıkar biriside der 93 sahin varmı bilen diye sonra işin icinden cıkılmaz hale gelicek durum