|
|
#1 | |||
![]() |
Konu Açıldı mı Bilmiyorum Ama;
Motorlu Taşıtlar Vergisi 2010 / 2. Taksidini yatırmayı unutmayınız MTV Sorgulama, Hesaplama, Trafik Cezası Sorgulama Link : http://www.gib.gov.tr/index.php?id=771 __________________________________ ''hondas never get old, they just get faster'' |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ...
|
m.x onların ben herşeye vergi
arabayı alırken vergi,benzin vergi,her sene vergi |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Sanırım Ağustosun ilk haftasonuna kadar uzatılmış ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
garantiden yatırırsanız,
Sonaxta kampanya var ay sonuna kadar. yani son 2 gun. %50 indirim boya korumada + pas pas takımı hediye. ben yaptırdım cillop oldu =) ve garanti 2 taksit yapıyor. __________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
39 Lira yatırdım
2 taksit yaptırsam ayıp olurdu heralde
__________________________________ ''hondas never get old, they just get faster'' |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
geçenlerde aracın faturası elime geçti.
27000tl lik araç bedelinin 15000tl si vergi alırken. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
%50 indirimli hali ne kadara geliyor?
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
__________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
bu arada sanırım internetten dekont çıkarmalıyız bonus la yatırdıgıma dair sonax a giderken cunku gelirlerde verilen sadece ödendi belgesi ve uzerinde ne kredi kart numarasının ilk-son 4 hanesi var ne de hangi kartla ödendigine dair bir bilgi. garantinin sitesinden dekont çıkarmadan olmaz o iş belli ki. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
sonra bi abi daha yatırmış ben 5 taksit yaptırdım dedi. ben internetten vergi dairesi sitesinden yatırdım ama garanti kartıyla. aradım sonax ı boyle boyle diye. tamam sorun yok gelebilirsiniz dediler. dekontu çıktı olarak aldım. goturdum verdim, yaptılar sorun çıkmadı. ama yatırmadıysanız daha garantinin kendi sitesinden yatırsanız boyle bi lakırtıya gerek kalmaz.. __________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |