|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Golf V TDi
|
istanbul avrupa yakasında yapılacak bir proje için kum ocaklarıyla görüşmem gerekiyor.İstanbul'a 7 ağustosta dönüyorum.o tarihe kadar avrupa yakasındaki kum ocaklarının iletişim bilgilerine ulaşabilirsem istanbul a döndüğümde daha kısa zamanda işimi halledebilirim.internette araştırdım pek bişeye ulaşamadım.
aramızda bu işle uğraşan yada tanıdığı olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
ali istanbulda arnavutköy-karaburun-habibler arası gezinmen lazım genelde bu civarda oluyorlar benim bildiğim kadarıyla kum ocakları.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: AAA,BUB
|
avrupa yakası kum ocakları çatalcada az var kemerburgaz eski kömür ocakları şuan endüstriyel kum satıyolar,
eger inşaat kumu arıyosan silivri, sinekli ve değirmenköy e bakacaksın, ne lazım hemen soylemeye calışayım |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
bana lazım olanlar kablo kanalı için ince kum, beton kumu , bide kanalı asfalt seviyesine kadar doldurmak için çakıllı malzeme ( tuenen miydi yazılışını tam hatırlamıyorum )
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Dolgu kumu ve yıkanmış kum lazım sana, nereye teslim olcak veya kendi kamyonun varmı, ona göre yakın bir ocak direk tavsiye edebilirim
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
bağcılar tarafına 8000 m3 dolgu kumu 1600 m3 yıkanmış kum lazım. ayrıca çağlayan tarafınada buna yakın miktarlarda gerekebilir.
ben şantiye teslimi ve ocak teslimi şeklinde iki fiyat öğreneyim diyorum.gerekirse bir kamyon alırım o problem değil. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
özel mesaj attım iletişim kuracağın ve ürün satın alabileceğin yerleri
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
uzak olmaz dersen adapazarında zebil tabiri caizse.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
verdiğiniz numaradaki beyfendi çok yardımcı oldu sağolsun İstanbul da yüz yüzede görüşecez son fiyatları verecek.
sizede yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
benim konya-karaman-tunceli-elazığ da biton paraya aldığım malzeme istanbul da kullanılmıyormuş
fiyatları acayip uygun.diğer kum çeşitlerinde de m3 de 12-13 lira oynuyor.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Clio Cup
|
Benim İzmirde taş ocağım var. İlk aradığınız malzemeyi kum ocağından diğer aradıklarınız yanlış anlamadıysam 0-5 ya da 0-3. (0-3 daha ince bir malzemedir.) Beton santralleri betona karıştırmak için alıyor bizden bu dediklerimi. Yani beton kumu Kum ocaklarında bulamazsınız. Agrega üretimi yapan yerlerde aramanız lazım. İkiside kum kıvamında taş tozlarıdır. Bu arada diğer malzemenin ismi tüvelen.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|