oyun hata veriyor derken ? bende zamanı hızlı hızlı sayıyordu ama saydıgı zaman bi işe yaramıyordu :D yada ben bulamadım bi çaresini onun..
sizde oyun açılışında falanmı bi hata veriyodu bende olan sorunmu :d
Printable View
oyun normal ilerlerken hızlandırdığımda (cheat engine speed hack ile) oyun gri ekrana düşüyo :(
siz nasıl hızlandırdınız?
aynen speedhackle flashplayer kırılıyo yeniden kurmak gerekiyo. aynen gri ekran yiğit-y abi gelseydi belki bi yol gösterir :D
niye bu kadar kasıyosunuz ki hile için ne zevki kalacak ben söyleyim size duymak istediklerinizi uğraşmayın boşuna
1 numara sizsiniz
en hızlısınız
çok popülersiniz
yaşasın yemek yemek
ya onun için diil sürekli hile kullanma amacım falanda yok :D bazı levellerin ödülleri güzel oluyo beklemek sıktıgı için arada kullanıp o levelleri çabuk geçim diye :D
yok o öyle değil. yanlış anlamışsınız :D speedhack hani görev aldıgında 5 dk bekle 10dk bekle vs dediğinde o 5-10dk'yı 1dkda geçmesi için kullanmaya çalışıyoruz zaten yarışlarda normal :D hatta çalışsa yarışlarda yarı hızına çekip kullanmak daha mantıklı sakin sakin redline'a yakın yerde vites değiştirilir :D
artık fites atıyorum zaten kafatan perfect alamazsam foul yapıyorum :D
perfect 2625 oldu
mclaren 1318 hp oldu
8900 lü rakam yaptım geçen fiber bağlantıda kasma yapmıyor flash...
level açığı dün çalıştı bugün yemiyor.herhalde hile olayı bitti gibi denemeye devam :D
en hızlısı benim bu aradaaaaaaaa :D:o:eek::heyoo::hahaha::icon_tup:
Hayır, en hızlısı benim ;)
3 kağıtla olduktan sonra ne anlamı kalıyosa??
Hile ile oynayan çaresiz bi lamerdir.
ya bu tacoları neden alamıyorum?????
ben lamerliği 6 yıl önce bıraktım :D
Hileye ulaşamayan arkadaşlar niye bu kadar hırs yapıyorlar ben onu anlamıyorum.
Herkes kendi oyununa baksın bence.Lamermiş falanmış git araba yıka bol bol :heyoo:
PM atanlarda olmuş Biraz bencilliğim tutuyor :) Sağolsun buradaki arkadaşın yazdığı şeyle aklıma yeni bir yöntem düştü sağolsun yolunu buldum...
Hile oyuna bence zevk katar mclaren hemen ulaşmak varken en az 1 yıla yakın kasacak ne zamanım var nede sabrım.Bunu yapmışım bulmuşum kendime paylaşıyorum.Kimseye vermiyorum ahmet kankama bile.
Hacker denilmiş ben program yazmayı bilen birisiyim ATL bilgisayar bölümü birincisi YTÜ 2.bilg prog. okuyan bir vatandaşım.Bazıları boş insan olarak görsede bazıların yapamayacağı şeyleri çok kolay yapabilirim özellikle ulaşamayacağı şeyler....
Bu yüzden herkeş kendi oyununa baksın.Hile takılmayın yokmuş gibi davranın :icon_tup:
oyun sıktı...Oynamıyorum artık.
bu süt kamyonunu paylaşmanın veya kurtarmanın esprisi nedir :D
valla bende onu anlamadım. paylaşmadan ünlem işareti gitmiyor oyundan ne ayaksa o :)
bence hileyi paylaşmadığı için etmez hahaha :D
sorun cartown un sorunu açık varsa kabahat onlarda :)
sıktı oyun artık , hileler falan suyu çıktı, uzun görevler yapıyorum arada bi bakıyorum öyle
ne bekliyordunuz ki :D faceki tüm oyunlar para tuzağı :)
görende herkeş hile yapıyor zanneder hee :D:D:D
Bu Yigit Techturkey CS serverına bile hile ile giren adam ben normal karsılıyorum ;)
Hos hileyi merak ettigi icin kurup girmis, sadece meraktan yani :)
Bu arada S2000 gelmiş sanırım.
yüksek lvllerde olabilir.
+ nasıldı sınavınız?
- on numara, evet.
+ kolaydı yani?
- tabii ya, çalıştım. gerekeni yaptım. baktım. evde baktım sadece. attım hafızaya. beyin bedava, bedava ya. taşıyorum, niye hamallık yapayım. baktım. karşıma çıktı, hepsini yaptım. bu kadar.
+ geçmiş olsun.
- teşekkür ederim (muhabirin omzuna vurarak).
:hehe: :hehe: :hehe:
2004 slr mclaren gelmiş s2000 görmedim daha...
wala bende sarmış durumdayım oyuna eğlenceli :)
..................................
S2k yakında gelcekmiş , yüksek levellerde falan değil henüz
len adam koca techturkeyi kopyaladı bunu mu yapamıcak alemsinizi vallaa :D:D
bro azmini takdir ediyorum...
http://i37.tinypic.com/azi49u.jpg