Performansı çok mu kötü?
Printable View
Bi cırak alamadim ya yokmu yardim edebilecek :S
4.eleman alamıyor muyuz ya :D
6 lwl den sonra 4. elemanı alıyorsunuz 11 lwl de 5. eleman :D
Hocam lvl 6 dan sonra 4. elemanı alabiliyoruz.O da ''hire'' kısmından.
Benim bi eleman iş yapmıyo mal gibi bekliyor. İş yap kısmında da daha fazla eleman gerekiyor diye uyarı çıkıyor. elemanı atmak istiyorum atamıyorum öylece duruyor mal gibi.
Bi temiz dalacam ama müşteriler var ayıp olur diye dalmıyorum.Bende etek giydirdim,saçlarını uzattım... kadın gibi yaptım kapının girişinde duruyor belki bu sayede daha çok müşteri gelir. :D :D :D
eng_us diye bi dosya indirmemi istiyor giremiyorum oyuna kendi pc'mden ?
paranın altında mavi pul a benzeyen bişe var 3 taneymiş bende alamıyorum bişe nasıl yükseltirim ?
Vay arkadaş ya :D bi güzel vites atamıyoruz ya :D iyimi :D
lan kim sardırdı bu oyunu, çeşmedeyim denize gidemiyorum lan !!! :P
Ya bazen perfectleri otturtuyrm :D bazen ceza yiyorum anlamadım :D uzatcam şanzuman ı tek vites gitcem asduasudasud :hehe:
eksiler (örn -40) kırmızı çizgide yani redline bölgesinde vites değiştirdiğiniz için gelebilir,milimetrik bi olay ;)
Aslında pc kassa böyle kırım kırım oda ağır ağır çıksa fena olur asudasuduas :hahaha:
http://img59.imageshack.us/img59/443/adszgq.jpg
Buradan point mavi altını gösteriyor coins de sarı altını.
ben mavi olarak aldım walla lamboyu alacam :D
Bana yarış gönderin süremeyin. :D
araba elden gidecek yoksa 16 yarış kazanmam lazım
Yusuf Kayra YILMAZ faceden ekleyin.. :)))
dün gece konusu açıldığında başladım oynamaya hala kopamadım fena sarıo bu oyun...
oytun89@windowslive.com isteyen ekleyebilir facete...
7 lwl deyim fakat 2 den fazla eleman çalışmıyo 4 elemanım var 2 si yatışta neden acaba ?
hastası oldum car show iyi para getiriyor tabi 24 saat beklemek lazım =)
edit........
Yükleniyor connecting yazıyor ama açılmıyor?
Pito 1973 491 de kaldi daha performans için bişey kaldi lwl atladikca aciliyor mu yoksa araba mi değiştirecez
herkesi ekledim baya eğlenceli oluo draglar...
:D :D :D evet sonucu beklemek, redline çizgisine odaklanmak ve de kazanmak heyecan veriyor.
kadirok@hotmail.com.tr
ekleyin kapışak!!!! :D
Ufaktan sıkmaya başladı oyun :D
bende gördüğüm bikaç kişiyi ekledim , level6 yız hesapda ama paso tasarımı değiştirdiğim için beşparasızım , garajda berbat gözüküyo :D benide eklerseniz iyi olur , bende az oynayam var sinan.duman@yahoo.com şuan 3 adamıda araba boyama işine verdim 10 saat kaldı diye , 10 saat sonra 4bine yakın para olucak , ozaman garajı düzücem :D