o değilde beni ekleyen arkadaşlardan ricam millionaire city davetlerimi kabul etmeleri yeni yerler açmak için kabul edilmiş davetler gerekte :) sadece ilk seviyede görevleri yapsanızda yeter benim için :))
Printable View
o değilde beni ekleyen arkadaşlardan ricam millionaire city davetlerimi kabul etmeleri yeni yerler açmak için kabul edilmiş davetler gerekte :) sadece ilk seviyede görevleri yapsanızda yeter benim için :))
2. kat ilüzyon
ilk düşünüp yapan herif neyin kafasındaydı acaba millette ne çok boş zaman var :)
Dikkatli incelerseniz, göz yanılması olduğunu anlarsınız, Duvarları Birer kare adımla öne ve aralarına ayarlıyarak 2.kat gibi görünüyor, başka birşeyi yok :)
şu 2. kat olayının bi linki varmı enteresan olabilir :D
güncel :D oynayan varsa oynayalım ben daha 15 leveldeyim :D
yaklaşık 1 haftadır oynuyorum,çok zevkli beğendim
96 leveldeyim , varmı hala oynayan :D
artık böyk geldi oynamıyorum :)
Allahını seven bana istek göndermesin :D:D , 1-8-2010 la 5-8-2010 arası oynamışım... bi seneden fazla oldu oynamayalı , hala istek geliyo :D
istekleri engelleme var .. :D
Level 75 teyim. Yeni arabalar geldikce daha cok baglanıyor insan :D
ben bikaç saat önce başladım oynamaya daha 5 level dayım çok sevdim bu oyunu :)
bende 60 kusurum bı ara cok kasıyordum sonra baktım sonu yok bıraktım gecenlerde tekarar baktım bı bmw ler onlar bunlar geldı. ama sımdı gene bay geldı yanı. sadece restore etme olayından bı kastım o kadar da oda bayıyo. gerek yokk:D
level 56 oynuyorum hala
arkadaşlar yakıt bitti nasıl alabiliriz?
level 80 halen devam :)
level 106 oldu
eşşek kadar garajım var sardı bırakamıyorum bi türlü :D
tam diyorum şu arabayı da alayım bırakacam,başka bi araba çıkarıyolar ipneler :D
ya Z8 çıktıda benmi kaçırdım