millet bana bilenmiş hata yapsada saplasam diye![]()
millet bana bilenmiş hata yapsada saplasam diye![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Uploaded with ImageShack.us
buda bizim mekan aksama gelinde langırt oynaylım![]()
arabalara eklemek için hazır graphics varmı kendim bişeyler yapmaya çalışıtım önce kasıyor sonra hata veriyor
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
byy_drifter@hotmail.com ekleyınn kimse yok yarışamıyozzz..
pasword:JDM
2 saattir kasıyorum bende level 5 deyim vites kaçıranları faul yapanları kovalıyorum![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
eskiden bana saplayanları simdi süzgeç ediyorum![]()
turgaya fark attım zaten...bi kaç bekledgim kişiler var onlarda gelsin raptor yapcam![]()
ne zaman geçtin sahtekar dedi musginin içinden geçtimm 3144 yapmıs 3800 çektim..ilktarifem
gitmiş bana 907hp lik viper getirdi ona resmen tecavüz ettim...yalansa yalan desin...2800 yapmıs 3400 yine sapladım...
Benim arkadaş da oyuna başladı 3 kişi mi ne varmış onu da ekleyin isterseniz
me_lih_danisman@hotmail.com
http://www.techturkey.com/forum/imag...rotfltotal.gifDetailEF Nickli Üyeden Alıntı
viper ne zaman acildi yahu?
vardida bizmi almadık?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
onuda alırız elbet aksama :=)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)