Printable View
Alıntı: eser Nickli Üyeden Alıntı kanka bu arada rsi ın da maşallah ı var hani tekrar baklava aşkımı depreştirdi :) Eyvallah yawrum:) Bu arada o amblem baklava değil ne olduğunu sende biliyorsun :D :D :D
Alıntı: kolaylı Nickli Üyeden Alıntı :):) Yok Kanka Ben Almadım En Son Senın Elınde Gorulmus Hahahaha Tabi hatta şu an oturuyorum:D :D Gazetede 3. sayfa haberi.Gece geç saatlerde gelen şahıslar Haramidere sanayiden koltuk çaldı :D :D
Alıntı: EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Eyvallah yawrum:) Bu arada o amblem baklava değil ne olduğunu sende biliyorsun :D :D :D ahahaha 70 yaşındaki ... şey :D boşver kanka bız ona baklava diyelimde sonra moral bozulmasın :D
Alıntı: kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Ak Vtı Gecenın Parlayan Yıldızı Oldu Masallah Kanka Cok GUsel Araban Hersey Icın COk Tesekkur Ederım Cok GUsel Bı Hafta Sonu Gecırdık :) Tsortlerı Ne Zaman Degısıoz HAhahaaa:D Eren Kanka Koltuk Benım Arabanın Arkasında Mı Kalmıs :P tesekkur ederım kankaların has'ı o senın guzellıgın bende kanguruya hastayım takaslayalım :D
Alıntı: EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Tabi hatta şu an oturuyorum:D :D Gazetede 3. sayfa haberi.Gece geç saatlerde gelen şahıslar Haramidere sanayiden koltuk çaldı :D :D ahahahah kanka koltuk bızım komsununmus sizi arıyorlarmıs :D
Alıntı: jdm-fuat Nickli Üyeden Alıntı tesekkur ederım kankaların has'ı o senın guzellıgın bende kanguruya hastayım takaslayalım :D Eyw Kankam Fc Her Zaman Senın Bılıosun :D Hersey Cok Guseldı Tekrar Cok Tesekkur Ederım Omer Bana Bı Resım Attı Fena :D
Alıntı: eser Nickli Üyeden Alıntı ahahaha 70 yaşındaki ... şey :D boşver kanka bız ona baklava diyelimde sonra moral bozulmasın :D Bencede:D Hem gün olur devran döner bir bakarız sen cliolar falan :)
Alıntı: jdm-fuat Nickli Üyeden Alıntı ahahahah kanka koltuk bızım komsununmus sizi arıyorlarmıs :D Sizi değil Mustafa'yı diyecektin:D O koltuk benim arabaya sığmaz:D
Alıntı: EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Bencede:D Hem gün olur devran döner bir bakarız sen cliolar falan :) he he kanka bak imzama arabayı alır almaz logoyu iptal ettirmiştim :) yine bir baklava modelim olursa yine iptal olur :D
Alıntı: kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Eyw Kankam Fc Her Zaman Senın Bılıosun :D Hersey Cok Guseldı Tekrar Cok Tesekkur Ederım Omer Bana Bı Resım Attı Fena :D Resim deil Fotoğraf:D :D Kanka şu Ömer birde bizede atsada bizde görsek hani:D
Alıntı: eser Nickli Üyeden Alıntı he he kanka bak imzama arabayı alır almaz logoyu iptal ettirmiştim :) yine bir baklava modelim olursa yine iptal olur :D H yapıştıralım:D Rağbet daha fazla olur kanımca :D :D :D
Alıntı: EREN34 Nickli Üyeden Alıntı H yapıştıralım:D Rağbet daha fazla olur kanımca :D :D :D emitasyon'a hayır :D
Dayııııııııııı ikiiiiiiiii kiiiiiii :D :D :D
Alıntı: eser Nickli Üyeden Alıntı emitasyon'a hayır :D Canım bizde H nin yazı karakter ve fontunu farklı yaparız.Soranada Hasan deriz:D
Alıntı: EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Canım bizde H nin yazı karakter ve fontunu farklı yaparız.Soranada Hasan deriz:D yok kanka bız oraya en ıyısı guzel bir R yapalım :D
Alıntı: eser Nickli Üyeden Alıntı yok kanka bız oraya en ıyısı guzel bir R yapalım :D R yaptı derler olmaz.Sanırım en iyisi orj:) Yada neye benzetiyorsak direk onun fotoyu koyak:D
boşver kanka logo kalsın tehlikelı olmaya başladı walla :)
Alıntı: EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Dayııııııııııı ikiiiiiiiii kiiiiiii :D :D :D puahhahaha :D :D
Alıntı: caneration Nickli Üyeden Alıntı puahhahaha :d :d :d :d :d :d
Alıntı: EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Dayııııııııııı ikiiiiiiiii kiiiiiii :D :D :D Azuahahhahahahaha :D:D