|
|
#1 | |||
![]() |
Başlıkta dediğim gibi bu konu kafa s.kme gibi olcak peşin peşin söylim ... Acı yaşadım siz çekmeyin.
Bir çok kişi bilir.26 Nisanda kaza yaptm ölümden döndüm .2 elim , 2 Bacağım kırıldı kaburgalarım öle bi zedelendiki öksüremedim bile ... Direksiyon Başında herkes Schumi&Senna ama öle değil işte ... Beyler 26 nisandan beri ilk defa destekle 3 saniye de olsa ayakta durdum kaç gün geçti düşünün daha doktor ilk adım atmama 2 ay var dedi düzgün yürümek için en az 3 ay ... ayağa kalktım oda sağ ve solumda destekle ayağa kalktım ve anladımki sağlık gibisi yok . ilk kaza zamanında hastanede haraketsiz felç gibi yatarken tuvaletiniz gelince sizi yıkayan hemşireler yada yemek yemeniz lazımken sizi besliyen hemşireler ... o halde kazalı durumuzda tuvaletinizi yapıcak haliniz yok ama geldi nasıl olucak ? tuvaletinizi yapmanız lazım onun için biraz yana yatmanız lazım... Kaburgalarınız acırken yan dönüyorsunuz altınıza kap konulsunda yapılsın diye ... Yana yatınca kaburgaların zedelendigi verdigi acı ve sizi tanımadığınız bi insanın altınıza kap koyması ve temizlemesi baktığı eziklik ! Ben nasıl bu hale düştüm derken olduğunuz durum ve çektiğiniz acı... emin olun şuan yazamıyorum ama sonn pişmanlık bi skme yaramıyor lütfen dikkatli olalım en azından benm durum uma düşmeyin. __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
çok doğru söylüyosun ama insanoğlu başına gelmeden anlamıyor işte.sanada acil şifalar diliyorum.İnşallah eski haline yakın zamanda dönersin
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Kanka düşündüklerimi biliyorsun, inşallah hayat yüzünü bu sefer sana güldürür
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: AUDI A3 1.8T
|
Çok doğru ama hiç birimiz başımıza kötü birşey gelmeden o kötülüğün farkına varamıyoruz ne yazıkki Hepimizin çok dikkatli olması lazım sonuçta altımızdakiler Allah yapısı değil kul yapısı heran her şey olabilir
sanada acil şifalar diliyorum umarım bir an önce eski güzel günlerine dönersin geçmiş olsun |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bir musibet bin nasihattan iyidir diye bir laf var cok doğru gercekten.
basımıza gelmeden kac defa soylense hep lafta kalıyor :S Allah sifa versin geçmiş olsun sizede. __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ef
|
Acil şifalar dilerim
malesef biz böyleyiz kendimiz tadmadan anlamıyoruz
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: --
|
Çok geçmiş olsun.
ağır bi kaza sonrasında bırak ayağa kalkmayı tansiyonum düştüğü için oturamadığım bi dönemde benzer tuvalet durumunu ben de yaşamıştım.Ne yalan söyliyeyim yüzümü yastığa gömüp yediremediğim için hüngür hüngür ağlamıştım. Bu arada hani şimdi içtiğimiz sigaralar var ya işte onlar vücudun bikaç yerine takılan diren olarak geri dönüyor. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
cok gecmıs olsun kotu zor bır durum gercekten...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Çok doğru konuşmuşsun Abi, son derecede haklısın. ALLAH Acil Şifa versin, kimseye bu durumu yaşatmasın.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ciğerli tdi
|
gecmis olsun kaan
__________________________________ sıkıntı yok, o da bizim aracımız ![]() öteki mi? o da bizim diğeride bizim
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Büyük geçmiş olsun..
Acil şifalar.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Ae86 Levin 4a - Ae86 Levin Sedan 4age
|
Bir an önce sağlığana kavuşvanı dilerim.Yumurta bir tarafa kaçmadan anlamayız biz...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
kardeşim geçmiş olsun,
ben de büyük kaza yaptım hem de yolcu olarak. Resimleri koyardım ama hiç gerek yok. O zaman beri hiç hızlı gitmiyorum trafikte, korkuyorum. Kazadan 1 hafta sonra burnumdan cam parçaları çıtı pansumanda. Trafiğin şakası olmaz... __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
tekrardan geçmiş olsun
başkalarının yaşadığı kötü olaylardan ders çıkarmak yapma denileni yapmamak bir olgunluk o olgunluğada malesef yaşadıkdan sonra varıyoruz.. __________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: subaru's
|
cok gecmis olsun tekrar, olmus bir kere artik yapacak birsey yok. bence kesinlikle gecmisi, pismanligi bir kenara birak. bir an evvel iyilesmek ,olabildigince yasam standartlarini yukseltmek icin elinden ne geliyorsa sabirla yap. icindeki gucu hic kaybetme, tekrar kalkip yuruyecek, sevdigin seyleri yapacaksin azicik sabret. kesilikle kendini sana bakan insanalara karsi zayif hissetme herkez isini yapiyor, sen nasil isini yapiyorsan o da onlarin isi, sen sagligina kavusana kadar sana en iyi sekilde bakmak onlarin gorevi.
__________________________________ Guc; Bilgi ve Tecrubedir. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
cenabı allah insanı unutmak üzerine yaratmıştır
çok çok geçmiş olsun inş kaza esnasında başka birine zarar gelmemiştir. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ..40
|
ALLAH yardımcın olsun gerçekten zor acil şifalar..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 99 PgT 106 Gtİ /03 Grand Cherokee 2.7 CRD
|
acil sifalar cok gecmıs olsun ..bazen bır anlık gazla bır kac atraksıyon yapıyorum sonra cok pısman oluyorum bırde sonunda boyle bırsey oldugu zaman nekadar pısman olsan nafıle hıc yapmamak lazım tekrar buyuk gecmıs olsun..
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Baş ağrıtma falan değil aksine ne güzel yazmışın.
Allah acil şifalar versin, insallah biran önce normal hayatına dönersin. Insan böyle bi yaratık işte başına geleceğini bile bile lades yapıyor yaşam ile. Halbuki 10 sn gözünüzü kapatın düşünün kaza sonucu gözlerinizi kaybettiniz.. Ne kadar acınası oluruzz dimi
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |