|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: E90 320d,fiorino
|
arkadaslar gecenlerde yurt disindan getirttigim iphone 3GS in icinde 4.0.1 yazilim varmis ve goturdugum telefoncular bunu kirmayi yani turk simkartiyla calistirmayi beceremediler we henuz 4.0.1 in kirilamadigini soylediler, eger yapabilcek birisini taniyaniniz varsa yardimci olabilirmi, kendim 4.0.1 i 3.1.3 e cevirmek icin yani downgrade yapmak icin ugrasirken icindeki yazilimida sildim su an hic acamiyorum
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
maalesef 4.0.1'e iTunes'tan guncelleyip iPod touch olarak kullanmaya devam etmelisin bir sure
www.ingilizanahtari.com 'dan jailbreak takibi yapabilirsin.. 3.1.3'e downgrade konulari da vardi yanlis hatirlamiyorsam, dusurebilirsen eger JB + unlock yapabilirsin kolaylikla
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
arkadaslar bu gun bırıyle konustum benım de 4 g ı phone um geldı kullanmadan satmak ıstedım sım lock warmıs onu kırdırmak ıstedım kımse yapamıyomus yapan bır yer buuldum sonunda yarın benım ı phone 4 u goturup yaptırcam sanada yazarım olursa kardesım adam yapıyorum dedım sorunsuz bır sekılde
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
malesef arkadaşlar iphone4 unlock henüz mevcut değil..OS4 ün DEVTeam haricindeki bir jaili zaten çıkmıştı fakat sağlıklı değil onuda hatırlatiyim..iphone4 lerin versiyonunun downgrade yapılması gerekiyor oda bildiğim kadarıyla chip üzerinde sökülmek suretiyle içindeki yazılımın silinerek değişmesi ile oluyor..emin olmadan cihazınızı herhangibir yetkisiz kişiye teslim etmeyin uyarmak isterim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
telefonu sadece bılgısayara baglancagını herseyın benım gozumun onunde olacagını soyledıler
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
walla o zaman devteam in habrini bekliyoruz 4 gozle
34 tb 9544 eger yaptiracagin yerdeki adamlar senin telefonu becerebilirlerse, 3gs in 4.0.1 ine bi muahalede bulunup bulunamiycaklarinida sorarsan sevinirim
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
artık iphone kırmak yasal olduğu için paylaşımlar yapılmaya başlandı
iPhone 4 - 3G -3GS, iPod Touch 3G - 2G ve iPad ile uyumlu 1- iPhoneunuzda yüklü olan firmware versiyonunu öğrenmelisiniz. 2- iPhoneunuz üzerinden Jailbreakme.com adresine girin. 3- Sitedeki talimatları takip ederek telefonunuza uygun JailbreakMe'yi yükleyin. 4- "Success" mesajı gelene kadar uygulamanın işlemleri tamamlamasını bekleyin
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
evet yedeklerinizi alın
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
arkadaslar dun itibariyle devteam yazilimi piyasaya sunmus ve bugun burdaki telefonculardan birisi kirdi su an iphonuma kavustum
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
![]() www.ingilizanahtari.com sagolsun |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
aynen şu olaydan sonra bitanede ben alıcam sanırım
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:53 ::::

34 tb 9544 eger yaptiracagin yerdeki adamlar senin telefonu becerebilirlerse, 3gs in 4.0.1 ine bi muahalede bulunup bulunamiycaklarinida sorarsan sevinirim