vodafone hat varsa sınırsız net 8lira bunu alıp tlf modem olarak kullanabılırsın bıraz yawaş olur ama sonucta sınırsız
Printable View
vodafone hat varsa sınırsız net 8lira bunu alıp tlf modem olarak kullanabılırsın bıraz yawaş olur ama sonucta sınırsız
özgün bizi kovucak :D hep geyik hep geyik adam makale diyor:D
onu sen al tolga:D
bilal alalım ya:D
yohk alma gerek yok. alınmaz.
tırt o araba sena kaşınma
ya illa o değil tabiiki bakıyoruz işte neler var neler yok
Tcell vınn'ı 1 saat kullandım. merkezi bir yerdeydim, haliyle 3g full kapsamaydı. 900 mb'lık filmi 40 dk'da indirdim. Hız 500 kb civarında değişiyordu. kullanan gayet memnun. vodafone mobil modem avea jet falan bilmyorum
Şirket üstünden sınırsız 3g vınn aldım. 15gb geçince 56k hızında bağlanıyorum. Çok Oldskool oluyo:cool: Kendimi 2000'li yıllara girerken Icq kovalarken falan hatırlıyorum:hahaha: Vodafone'un 4gb'lık paketini almış bizim pazarlamacı kendi evinde kullanmak için. Bizim taş ocağında hiç çekmeyen Tcell Vınn'ı söküp Vodafone'un 3g'si ile en azından edge hızıyla bağlanabiliyorum. Hız olarak çeken yerde hayli hızlı ve keyifli oluyor. 700kb/s gibi bi hıza kadar peak yaptığını gördüm. genel olarak 500lerde geziyor yanlız o hız. Kota aşımında sınırlı olanlarda faturanın kenarına özenle soğutulmuş damacana su iliştiriyorlarmış.