istanbuldan antalya ya gıdıcem arabayla ***** yol durumu nasıldır ? hem rodaj hem kafa dınleme spec yapıcam yollar nasıldır arac crx sabıt 80 100 arası gıtmeyı planlıyorum yol bılgısı verıcek arkadaslar yazarsa sevınırım![]()
istanbuldan antalya ya gıdıcem arabayla ***** yol durumu nasıldır ? hem rodaj hem kafa dınleme spec yapıcam yollar nasıldır arac crx sabıt 80 100 arası gıtmeyı planlıyorum yol bılgısı verıcek arkadaslar yazarsa sevınırım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yokmu bılen yaw ?
en ıyısı ucakla gıdıyım ben
ok o zaman dadlım ben otobüs bileti bakayımantalya kepez cezaevine gidecem ziyarete o yüzden perşembe günü orada olmam lazım
yollarda sıkıntı yok bozuk olan yerler vardı yapım aşamasındaydı bitmiştir sanırım bugüne kadar son yolculuğum akhisar oldu denizli üzerinden ilerisini bilmiyorum şuan.. hayırlı yolculuklar bu arada![]()
Kutahya afyon arasinda bazi yerlerde yol tek serite dusuyor geri kalan yerler temiz 2 gun once izmitten antalyaya geldim,hayirlisiyla saat 3 gibi tekrar antalya izmit yapacagim ayni sekildedir ins.
akhisar üzerinden git biraz uzuyo ama daha keyifli diğer türlü çok dağ bozuk yolda çok ben sevmedim![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Güncel
bu gece yola çıkacağım. Belek'e gideceğim.Yol durumu hakkında güncel bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Nerelere dikkat etmek lazim
Güncel olsun ,ben de 17si sabahı yola cıkıyorum İstanbuldan Antalyaya yolların durumu nasıldır
@mepsthirteen 180sx
Ben en son Kurban bayramından 1 hafta önce araç ile geçtim yoldan, genel olarak çalışma olan yerler yoktu, Isparta üzeri geçmiştim uzun zaman sonra, sadece Isparta çevreyolu ve sonrasında 5-10 km çok bozuk olmayan 90-100 gidebildiğin kaymak asfaltsız kısım vardı, iyiydi genel olarak. Şimdi kar kış nedeni ile özellikle Afyon civarı ve Burdur üzeri gideceklerin virajlarda dikkatli olmasını öneririm, bir de Bozuyük civarında don olabilir gece gidilecekse ama zemin en son düzgündü..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)