|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: honda jazz
|
Arkadaşlar Facebook'ta kurduğumuz grupta sürekli güncel model araç videoları yayınlamaktayız.Amacımız türkiye'ye model araçları tanıtmak. Çok sıkı drift gruplarının ve takımlarının sürekli güncel videolarını bu grupta keyifle izleyebilirsiniz. Grupta şuan itibariyle dünyanın çeşitli yerlerinden 230 video bulunmakta ve bu sayı gün geçtikçe güncel videolarla artmaktadır. Bu videoları izlemekten keyif alacaksınız.eğer sizde rc drift videolarını izlemekten hoşlanıyorsanız bizim grubumuza katılabılırsınız.suan için üye sayımız1668'dir inşallah sizin katılımızla daha yükseklere çıkacağız ve model araçları türkiye'ye tanıtmış olacağız.
http://www.facebook.co44815368?ref=ts Son Düzenleyen ef186; 25-09-2011 22:45. |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
grup tanıtımı yapmak için 1500mesaj sayınız olması gerekmektedir.
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
oha öyle kuralmı var
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
teç anayasasının 69. namıkkemal fıkrasının 31. bendinde yazıyo okumadınmı tugral
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: .
|
![]() 4. Forum üyeliği için kayıt sırasında gerekli kısımları doldurmayan kişilerin üyelikleri onaylanmayacaktır. 5. Forum üyeliği için kayıt sırasında gerekli kısımları doldurmayan kişilerin üyelikleri onaylanmaz. hazır konu açılmışken bunlardan birini silseler ii olur
Son Düzenleyen pnrkc; 04-08-2010 11:26. |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
o satırı atlamısım. öğrenciykende öle satır atlar sonrada iki satırın ne kadar bağıntısız olduğunu düşünür yazara küfrederdim. Sonra yaptığım hatayı anlayıp yayınevinden yaşıyorsa yazarın yaşamıyorsa varisinin telefonunu alır özürdiler bir çay içmeye çağırırdım. Yüzüme kapatana küfrederdim. Birde öss gibi çoktan seçmeli sınavlarda optik sürücülere garezim vardı bazı soruları çifter işaretlerdim aleti mala bağlatırdım. Öyle işte sorunlu bi geçmişim var
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
kusura bakmayın böyle katı bir kural olduğunu bilmiyordum
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
yok zaten öyle bir kural
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
pınar canın acayip sıkılıyo ha senin
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
oradan bakınca görünüyor demek
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
haha bilal e bak ya
gider ayak imzamı değiştiriyor bi de slmeden gidiyor
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
konuya odaklanalım güncelı
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
bazısı 2kere okusa da anlamıyor
__________________________________ ... |
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
Ben uyeyım zaten, guzel vıdeolar paylasılıyor
__________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Bende üyeyim
__________________________________ .
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
nasıl buluyorsunuz grubumuzu?
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Bende uzun süredir takipteyim neredeyse bütün videolari izledim.
Başarili bi grup genelde yurt dişi ağirlikli videolar Trde yok mu böyle organizasyonlar videoyip onlarida izlesek |
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
açıkçası türkiyede rcdrift le ilgilenen çok az kişi var bize gönderilen çoğu videoyu biz yayınlıyoruz zaten.2kişi kurduk bu grubu bizim amacımız türkiyeye hem model araçları tanıtmak hemde yurtdışındaki güzellikleri göstermekti ve şuan 8010 güncel üyemiz var ve beklediğimizin üstünde bir rakam.şuan dünyada bu kategorideki en iyi grup diyebiliriz.
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|