çok teşekkür ederim dostum peki bunların içinden ss şanzuman ile ilgili olarak senin önerebileceğin bir yer varmıdır
Printable View
çok teşekkür ederim dostum peki bunların içinden ss şanzuman ile ilgili olarak senin önerebileceğin bir yer varmıdır
Ben İstanbul'da yaşamadığımdan ss şanzımandan en iyi anlayanlar kim bilmiyorum ama piyasada en çok Carium, Milano ve Sportivo'yu duyuyorum. Bilen birisi konuyu görürse yazar sanırım. İzmir'de olsa kolaydı =)
abi yazılana çizilene bakma
maslak sanayisine gidiyorsun avk servisin karşısında rosso corsa ferhat abimiz var diyorsunki izmirden ege turbo arda benim arabam bu gerekirse burdan telefonda açarız biz seni en ucuza en iyi şekilde ordan gönderir
egeturbo, yazılana bakmayacak olsa bu konuyu açılmazdı herhalde.
Bildiğin neyse yaz, ukalalık yapma...
teşekkürler ilginiz için alfa tekniğede uğramışlar bugün ama çözülemedi sanırım yarın başka yerlerede gideceğiz
sağolasın gülüm zaten sabahtan ilk oraya gideceğiz bakalım
şimdi probleme gelince
aracı teste bağlıyorlar ve araçta ve robotta hata çıkmıyor testte vitesler falan geçiyormuş
ama arabayı çalıştırınca vitese geçmiyor araba itmeyince :D
birkaç kardeşim daha aradı rosso corsa ya muhakkak göster diye sabahtan ilk oraya gideceğiz bakalım :icon_tup:
0533 241 84 13 fırat usta ara görüş abi bi ara elinde aynı sorunla alakalı araç vardı bişeler yapmıştı. sorunu çözmüştü maslakta 2. kısımda..
milano servise git bahattin yada yılmaz usta yardımcı olur fiyattada üzmezler 2.kısımda yerleri robot konusunda baya bilgililer
Bostancı sanayide Alfisti var ecevit usta yardımcı olucaktır.
Servis isimleri super haha paso italya :D
mmustu yazmis ya taa bilmem nerede oldu ariza benle alakasi yok diye
o yazidan benm anladigim mmustu nun kapsama alani genislemis abi :D
muştu e21 diyim megatron diyim kapsama alanına gel auhauhauha:D lost muştu:D
CARIUM derim kesinlikle,bostancı oto sanayide..
onur usta ve zeki usta bu işin piri olmus.
valla el elden üstündür diye boşuna dememişler
bugün bir kaç servis daha dolaşmış pederler hepsi şanzuman robotunun değişmesi gerektiğini falan söylemiş
derken bu yukardaki servislerden biri bir elektronikçiye yönlendirmiş bizimkileri robotun üzerindeki bir elektronik devre değiştirmişler ve sorun çözülmüş çıkmasına 1500-2000 lira civarında istenen robotu 500 liraya tamir ettirdiler ;)