|
|
#1 | |||
![]() |
Antalyada Bir Tamponcu;
Bir tamponcu vardı antalyada Plastikten yapardı kadavra Takardı onlara metal madalya Bakardı sonra olmuşmu arabada Antalyada bir Tamponcu vardı Gözleri ılık ılık bakardı Tükürdümü yeri göğü yıkardı Tamponcuydu antalyada Gözleriyle simetrisini biçerdi bir kafasını eğidimi su terazisine benzerdi duvarlarda kadın resmi gezerdi Antalyada Bir tamponcu vardı O. Tugral |
|||
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: .......
|
hava kaç derece antalyada ve şu an açık bi yerdemi oturuosun
__________________________________ Her Lafa vericek bi cevabım yok,olsada asaletimden değil seni sallamadığımdan susarım. |
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
Yolladıydım tugral aldın mı ?
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
hava aylardan ağustos
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
:d :d ................
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
alkışlamak istiyorum sayın userler gözlerim doldu
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bu tamponcu şu an işsiz arkadaslar ona iş bulalım. Aş bulalım, eş bulalım. İtiraf.coma yazıcak yazı gönderelim.
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
tugral bi yardım ! konusuda senden bekliyoruz. ama içerğinde kafanın yarıldıgını belirtceksin
![]() ![]()
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
taş atan olmazsa yarılmaz taş atan birini tanıyorum ama maden yüksekortaarasıalcak mühendisi kendisi
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
aşırı sıcağın yan etkileri
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: AE86
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
antalyada olunca normal
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|