arkadaşlar araca hava flitresi taktım ama arac motor ışığı yaktı bi sakıncası olurmu kullansam yada bu ışığı nasıl halledicez saygılar...
arkadaşlar araca hava flitresi taktım ama arac motor ışığı yaktı bi sakıncası olurmu kullansam yada bu ışığı nasıl halledicez saygılar...
[SIGPIC][/SIGPIC]
bnm yaklasık 4 aydır motor arıza ısıgım yanıo .
bn kodu okudum oksıjen sensoru cıkmıstı yakıtım artmıstı snr kendılıgınden duzeldı ama ısık hala yanıo .
eger sendede bole bı sorun varsa bırak yansın sorun deıl ama bı arıza okuman lazım cem in alatımıyla nasıl arıza kodu okuyacagın vardı sıtede bı arstırmanı tavsıye ederım.yada servıse gıt baksınlar sondursunler.
orjın fıltreye baglı sensoru nereye taktın
www.honda-tech.com
bu kod okuma olayını anlamadım nerden okicam o kodu nerde yazicam biraz aydınlatırsanız ne yapmam gerektiğini bakım yazim buraya hemen
[SIGPIC][/SIGPIC]
eyvallah çok sağol da o sokacağım metal iletken zımbırtısıın nerden bulcam şimdi toka falan soksam olurmu acaba![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
bu kablonun tam yeri neresi şimdi bişey falan sökmem gerekmi ulaşmam için kabloya yerini tam anlayamadım
[SIGPIC][/SIGPIC]
ok hocam sağolasıon bakıcam peki bu ışık flitreyi taktıkdan sonra yandı hemen böle binsem bi sakıncası olurmu acaba motoru kucaklamıyalım bide![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)