format attım format atmadan once olan ayarlarım yanı asagıdakıler aynen yaptım fakat gıremıyorum sımdı
208.67.222.222
208.67.220.220
ve hosts dosyası ayarlarım var....format atmadan once gırıyordu sımdı gırmıyor..baska bır caresı onerısı olan varmı
format attım format atmadan once olan ayarlarım yanı asagıdakıler aynen yaptım fakat gıremıyorum sımdı
208.67.222.222
208.67.220.220
ve hosts dosyası ayarlarım var....format atmadan once gırıyordu sımdı gırmıyor..baska bır caresı onerısı olan varmı
aynı dns lerle giriyorum hiçbir sorun yok şuan.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
ya işte bendede yoktu artık gırmıyor ondan delırdım
www.navige.com
5 milyon kere yazdım hala yazıyorum sorunsuz çalışır
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
navige yavaşlatıyor diye biliyorum abi o yuzden yapmadım
yok abi navigede youtube acılıyor ama vıdeolar acılmıyor error occured dıyor...verılen ıp'yı denedım oda olmuyor...ben boyle hukumetın ta !
al işte kimsede çalışmayan ipler çalıştı 4.2.2.3 4.2.2.4
.......ne taklalar atıyoruz ınternete gırmek ıcın yassah kardesım gunah gunah :!!!! mqodksadsaasdsaxzc
208 67 222 222
208 67 222 220
olcak
www.honda-tech.com
Yasak bir siteye girecegim zaman 2sn firefoxtan navigeyi seciyorum, öyle giriyorum.
Strese gerek yok![]()
Arkadaşlar DNS ile flan uğraşmayın artık inanılmaz bi yöntem buldum![]()
Denetim masası > İnternet seçenekleri > Bağlantılar (sekme) > Yerel Ağ Ayarları
burada "otomatik yapılandırma komut dosyası kullan" seçeneğini açıyoruz ve oraya "http://go.navige.com/" yazıyorsunuz..
Tarayıcınızı restart atın herşey mükemmel![]()
çok sevindim bunu bulunca yaakesinlikle yapın..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)