| Anket Sonuçlarını Göster: Opel & Peugeot | |||
| Opel Astra Classic 2 Easytronic (2008 Kasa) |
|
15 | 27.27% |
| Peugeot 308 1.6 Hdi Auto6R |
|
40 | 72.73% |
| Oylayanlar: 55. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: BMW 3.25Ci
|
Opel Astra Enjoy 1.3 Cdti 90 Hp(Clasic 2) 2007 Kasa
Peugeot 308 Comfort Pack Hdi Auto6R Araçları Düşünüyoruz Sadece Güç Olarak Bakmıyoruz Her Bakımdan Kullanışlı Olan Hangisidir Aralarındaki Yakıt Farkı Hiç Önemli Değil İkiside Az Yakıyor Sonuçta Kasası Bitmiş Bir Arabada İstemiyorum . Aslında Tereddütte Kaldılar Bizimkiler Bana Kalsa 308 Tabiki Ama Kararsızız... ![]() Araç Sıfır Alınacaktır ... Son Düzenleyen C2VTS; 08-08-2010 20:42. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
astra için o motor ufak bence.308 110 hp lik tercih ederim ben astra ya göre içi daha geniş
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Astra her türlü alman konforunu yaşatır tercihim o olurdu
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Easytronic almayın, etmediğiniz küfür kalmaz
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bende karar veremedım
![]() edit: astra clasicmiş o yüzden 308 diyorum.. Son Düzenleyen Tuning055; 09-08-2010 00:30. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
astra çok keyifli yakıtı ve şanzımanı 2 arkadaşımda vardı hiç sorunsuz bindiler ama eski kasa olduğu için 308 e göre biraz zayıf kalır yeni kasa deseydin astra derdim
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
opelin otomatiğini almayında gerisini siz bilirsiniz ama otomatik düşünüyosanız opeli kafanızdan çıkarın
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Seat Leon FR
|
Pug 308 bana daha mantıklı geliyor.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Otomatik -Triptronik Olması Şart Her Gün Köprü Ve Şirket Arabası Verildikten Sonrada Annem Kullanıcak Chip Tuning Falanda Düşünüyoruz Özellikle 308 İyice Güçlendirmek İçin ...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
207'den inip Corsa'ya bindim, Corsa bariz daha kaliteli. Bu araclarin bir ust siniflarini da kiyaslarsak Opel daha iyi diye dusunuyorum, 308 de Astra da kullandim, ikisi de kisa surede cok kaliteli gorunuyor ama uzun vadede Opel daha iyi olabilir.. Ancak dizel-otomatiklerine sorunlu diyorlar, duz vites alirsiniz kafaniz rahat eder..Ancak obur yandan 1.3 90'lik motor kesinlikle yetersiz, surekli 2000-2200 devir uzeri gezmeniz gerekiyor arabanin kicini kaldirmasi icin.. Pejo'yu 1.6 dizelle alirsaniz 1500 devirden itibaren daha rahat bir surusu var..
Kisacasi bence net bir cevap yok ikisini de kullanip tercih yapmaniz daha iyi olur hangisini daha cok begenirseniz alin.. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
vergi avantajı olsun ekonomi olsun konfor olsun güven olsun 2. el olsun opel astra 1.3 cdti bariz önde..
ama easytronic sıkıntılı. sıfır aldınız diyelim. şanzıman gitti. garanti kapsamında değiştiniz. yine bozuldu. bu sefer garantinin garantisi olmaz diyor opel ve haşşşşırt diye 3000 lira civarı(işçilik hariç) bir fatura sunuyor önünüze. ben bunun için yere oturup ağlayan adam gördüm. easytronic in sülalesi ile haşir neşirdi.aman diyim. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
otomatikte dediğim gibi pişman olursunuz bozulmasını bilmem ama yokuşta gerikaçıran bi otomatik vitese sahip
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
otomatik vites ise 308 cunku easytronige cok kufur edersiniz,ic mekan ferahligi olsun,konfor olsun,yakit olsun ,guc olsun ustun. ama comfort biraz bos,imkan varsa millesium a bakabilirsiniz. bu arada 308 sifir alacaksaniz yeni motor var 112hp 270 tork overboost 285nm.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ...
|
Fransız Bir Arkadaşım Ne Yaparsanız Yapın Ama Otomatik Şanzımanlı Fransız Almayın Derdi
![]() ![]() Bence Manuel Vites Tercih Edilirse Daha İyi Olur...Biri Otomatik..Sorun Cıkarırsa Mılyarları Bulur...Öteki otomatikleştirilmiş manuel Sorun Cıkarma Olasılıgı Dusuk Kullanımı Sıkıntılı |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
dizel golf felan düşünmüyomusunuz DSG güzel çalışıyo hem
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Seat Leon FR
|
easytronic i dikkatli kullanmak gerekiyor yokuşlarda el freni ile kalkmak vs gibi genel olarak sıkıntılı bir şanzıman hergün kullanılıcaksa düz otomatik daha iyi olur.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
600 TL Oynuyormuş Arada Ben Yanlış Görmüşüm ... Alırsak Millesium Alıcaz...
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
2 aracı da test etmeden almayın. Auto6R test edilmeden alınacak bir şanzıman tipi değil.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |