tabiki ilgilenirim, bütün gün oralardayım zaten. ne gerekiyorsa yaparım..
telefonlaşalım, 507 948 59 29 Oguzhan
Tc 106..
önçağ apartı arkanıza aldınığınızda dümdüz devam ediceksiniz dörtyol ağzından, o cadde hallere doğru gidiyor, daha caddeye gelir gelmez sağda duruyor, ordaki bir esnafın hatta.. orda internet cafe var oraya bile sorabilirsiniz sahibi böyle kurt bir adamdır etrafta ne oluyo bitiyo iyi bilir![]()
Sakin güç...
benim evimin oldugu yeri tarif etmisbugun belki adapzari'na gitme ihtimalim var ama gitmeden bakarim oralara.. aranilan araba s13 200sx dimi?haller dedigin yer haller genclik merkezi mi? oyleyse tarifi anladim gider bakarim oraya da
caddeye gelir gelmez derken; haller'e dogru giderken haller genclik merkzinin oldugu caddeye varmadan mi?
hangi araba? orada bi ara da yeşil renkli bi hacı muro duruyordu. lastiği gilan patlaktı hep![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
kampüs internet cafeyi diyorsun sanırım. arkadaşlar çok yukarı çıkmış![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
en son gördğm 6,7 ay olmuştur ama orda bi 2 sene yattı o araba.. orda olmasa bile ilersnde sagnda solunda küçük sokaklr var yakınsanız bi bakın bence, ordaki esnaflardan birininmiş.. hatta üstnde küçük kagıda yazlmş satılık yazısıda var. kırmızı ferrari logolu karaşimşek.
Sakin güç...
Bahsedilen yer Aytaç Caddesi daha dün geçtim ama dikkatimi çeken bir araç yoktu öyle belki ara sokaklara alınmıştır![]()
EMC
tamamdir yeri anladim.. siyah renkli s13 arayacagiz yani1-2 saate oraya gectigimde bakacagim..
aksamustu tarik aradi, etrafta kalmamis oyle araba malesef, ilgilenen herkese tesekkurler![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)