okyanustan cıkma bolumu var sahınK da bızım fakulteden mezundur:)
bu arada herkese taşşakkurler beyler:)
Printable View
tünayım hayırlı teskerelerin olur inşallah. forumu eksik bırakma oradan da bekliyoruz:)
331 ksd olarak yaptım askerlıgı urfa cıkınca sok olmustum ama ıyıkı dogu olmus cok rahattım..o yusden dogu cıkanlar hıc uzulmesın...
sınava ne zaman gırdınız arkadaslar bende seneye gıdıcem de kısa donem agustosa yetısebılces mı aöf den mezun olunca
Hepinize hayırlı teskereler arkadaşlar:) Sertaç ben gideli 4 sene bitti 5 e girdim bende diyarbakırın ilçesine gitmiştim hiç takma kafaya , şalterleri indir otomatik pilota geç git gell :):)
Hepinize Hayırlı Teskereler Sayılı gün geçer :)
Siz Vatanı Koruyinki Biz burda rahat uyuyalım
acemiliği yiyin bitirinde bizim askerlik bitsin artık:)hayırlı teskereler şimdiden herkese..
afyon il jandarmadan ilçeye dağıtıldık 10 numara askerlik yapıyoruz :d allah herkese böyle rahat askerlik yapmayı nasip etsin
dağıtımda il kötü dediler birde ceza evi şükürler olsun ikiside cıkmadı ilçede takılıcaz artık:D
caglar ve alper ziyaretine gitmislerdi bir sure once sanirim , facebooktan fotograflarini gormustum . fotolarda keyfi yerinde sanki :D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4872387_n.jpg
tünaaay kavgalarını atarları giderlerini iğneleeyici alaycı postlarını özledik :D
takıpteyım beyler:)herkes ayık olsun....keyıfler ıyı bartındayım denız us komutanlıgı. yaramazlık yok...44 gun sonra gelıcem hazırlıgınızı yapın..cok canım sıkılıyor burda forumdan alıcam hırsımı:D:Dgorusmek uzere:)
tünaaay gel artıkkk
bak evine dön çok özledikkk tünayyy böhühühühü
:D