gidip yüzyüze alamadıktan sonra savcılık bişey yapamaz....
Printable View
gidip yüzyüze alamadıktan sonra savcılık bişey yapamaz....
Elinde senet belge vs...yoksa savcılık ne yapabilir? HİÇ aranızda halletmeye çalış diyecek sende ilk önce arkadaşına sorcaksın olmadımı adamla yüz yüze geliceksin olmadımı arabanın her gun 1 lastiği kesiceksin olmadımı camları patlatıcaksın odamı olmadı kafasını kırcaksın alcaksın odamı olmadı su iççen ozamn başka yapılcak bişi varsa söyleyin bende öğreneyim.
elinde resmi hiçbirbelge olmadığı için yapacak hiçbişey yok zararın çok büyük değilse bence tölere et biraz sopayla silahla konvoyla saldırmanın hiçbir manası yok dünyanın binbirtürlü hali var anladığım kadarıyla kötü niyetli biri değil her taksidini ödemiş son 2yi ödeyememiş telefonları açmamasının hiçbir savunulur tarafı yok tabiki ama dediğim gibi bence biraz tölere et.
arkadaşlar herkese cevaplarından ötürü teşekkür ederim. olayı biraz açıklamak istiyorum aracın bedelini noterde satış yaparken aldım tesisat içinde 4500 tl fiyatta anlaştık 2000 tl yolladı ancak son kalan 2500 tl yi yollamadı arıyorum açmıyor msj atıyorum cvp yazmıyor bikaç arkadaşa belirttim durumu işler bu saatten sonra değişicek mecburen. evi adresi belli aracı altından alıcaklar veya tesisatı komple alıp verdiği parayı yakıcaklar sanırım hiç ama hiç sevmediğim durumlara girdiğim için çok canım sıkılıyor. birdaha senetli senetsiz hiç bir işe girmem nakit alışverişten temizi yok bu dünyada.