|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Mustang GT -Contour SVT - Focus SE
|
![]() ![]() ![]() http://www.autoguide.com/auto-news/2...price-tag.html Hep bir F1 arabaniz olsun, ama yaklasik 7,000,000 dolariniz yokmuydu? Artik bunun sadece 1/7 ini odeyip, kendinize F1 arabalarini imrendirecek bir pist oyuncagina sahip olabilirsiniz. Sadece 1,000,000 dolara! ![]() Lotus Exos Type 125, Lotus dan cikan en son otomobil. Pist gunlerinde heyacan ariyan ama F1 arabasina paralari yetmiyecek kisiler icin pazara sunulmustur. Arabada 10,300 rpm de (evet 10,300 rpm) 650hp guc ureten Cosworth V8 motor bulunmaktadir. Bu guc tekerlere sequential sanziman ile aktarilmaktadir. Arabanin tum shasisi karbon fiberden uretilmistir, suspansiyon kollari bile karbon fiber. Tum arabanin agirligi sadece 649.99 kilo. Lotus gelecek sene sadece 25 tane Exos Type 125 uretecek, vede 1,000,000 dolara bir tek arabayi satin almis olmayip, yaninda 5 tane de track day hediye paketi sunulcaktir. Yazar : Mani Azeri |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
para olsa hiç düşünmeden alırım hep hayal ederdim böle bişi
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: K-B-F series Honda motor co.
|
jantlar rpf01 style
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ulan kafa guzel 125 milyon $;lik okudum, 4 kere ust uste okudum anca ayiktim.
Bununla zevkten kac kose olursun bilemem. __________________________________ ///Mürüvvette endaze olmaz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Volvo S60, Citroen C3 HDI
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
tabi ya kim istemezki f1 arabası olmasın
__________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
650hp guc ureten Lotus Exos Type 125 agirligi sadece 649.99 kilo.
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
veyrona tercih ederim. Bunla yolda dolanmakta daha kıyak olur
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
güzel olur,ayar mayar uğraşırız hem
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
aynen abi. Aslında hobi olarak alınabilir.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
O kadar param olsa ondan en az 2 tane yapardım zaten (bkz. cosworth formula 1 motorlarının fiyatlarına)
__________________________________ http://i41.tinypic.com/2r7599z.png
Do you have blue underwear -I Have Bro ![]() I want you to make love like an animal,not human -Always Bro ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Hayal mayal ama kıyak valla olsa bi tane vin vin yapsak
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
ulan 125 mılyon dolar okudum altta 1 mılyon yazı uste bıda baktım 125 mılyon yazıo heralde yanlıs yazıo dedım sonra sızın yorumlardan sonra bıda baktım anca ayıldım haha
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
|
|