Pembeyken de ilanı vardı (fake mi hatırlamıyorum) 7500 lira istiolardı. Karbüratörlü Ef civic alacağıma, 7000 verip vtec alırım.
Printable View
Pembeyken de ilanı vardı (fake mi hatırlamıyorum) 7500 lira istiolardı. Karbüratörlü Ef civic alacağıma, 7000 verip vtec alırım.
Bahse girerim yiit yarın gorusursun :D
Yiğit haklı beyler :D
hayırlısı olsun :D
araba sağa sola patlamaktan km yapamamış herhalde yaa...acaba vtec açıo mu ??:D
o arabada taş çatlasın 5bin masraf var..5000tl yedimi o araba o arabayı tanıyamazsın ama ne gereği var vur kafasına biraz daha düşürt fiyatı al paşa paşa Vtec bin o arabanın ölüsü bile yürür sonuçta B serisi motor var taşdevri motoru sağlamdır yani..
iç döşemeleri ve kaplamaları fln kafanıza takmayın bu forumda perte çıkan o kadar VTI oluyorki yavaş yavaş toplarsınız aracınızı VTI sahibi olmak için güzel bir fırsat bence AIRBAG olmayışına fln takma zaten o arabada bir işe yaramaz SRS:p
araç pert oğlu pert. şöyle diyeyim toplanmış ama toplayanda sıçmış. sol arka çamurlukla cam arasında yaklaşık 1 cm falan mesafe var öyle söyleyeyim. bu arabanın girmediği şekil şemal kalmadı. şaseleride gidik biliyorum. aracın kendine gelmesi için komple sökülüp bi 5000 falan masraf yapmak gerekir en az.
arabaya tecavüz etmişler ibaresi etkileyiciydi...:D:D:D:D
çökeceksin 8e alacaksın bunu 7-8 de üzerine harca bu arabanın sanra bi dslr makina ile güzel bikaç foto çek vti jantı koy orjinal far stop tak.motor içi felan güzel boyansın bide aem v2+headers+p28 tak sonra en güzel vti bu olur pert diyenlerin hepsi ayakta alkışlar.nedense hep böyle oluyor. adanadaki pembe vti içinde pert dediler şöyle böyle dediler ucuz diye.podyosu değişmiş düz gitmez yan gider dediler.birçok arabadan da düz gidiyor valla.siz yeterki paradan haber verin.eğer üzerine 7-8 daha harcarım diyosan al bu arabayı.götür tamirciye kaportacıya yavaş yavaş yaptır bin.
arabaya gittik baktık biz dün zımpara yapmışlar mat siyah olmuş :D arka plaka iptal etmişler basmışlar macunu :D ve üstüne 5 tane renk değişmiş arabada :D + her türlü patlak araba daha saymaya lüzum yok bence :)
daha bugun bizim ustayla konuştuk 8 e elinde kalır diyor gidip bakmışlar tam proje arabası al soy komple sıfırdan topla fiyat çok iyi
bu fiyata beles bence yarın birisi alır beyaza boyar kimsede anlamaz ;)
................................................
.................................................. ......................
bende bu gün aracı sorguladım baktım hatta bu gün araca teklif ettiğim fiyatı zaten kabul etmedi canlı gör istiyorsan ama motorunda bir sorun yok ... biz proje için düşünüyorduk ama kısmet olmadı ..
Ön farlar bile içler acısı :)
ya ne adamlar var pert olmuş vtecleri topluyorlar kazasız 3parça boyalı diye millete iteliyorlar.bunu alacaksın ucuza kimseye yalana dolana gerek yok mis gibi heryerini yaptıracaksın kafan rahat bineceksin.farmış stopmuş çamurlukmuş bunlar ufak tefek pürüzz.yeterki şasesini panelini güzel yapsınlar.hırsız çalsa bu fiyata satmaz valla:D
kanka sıkıntı olsa ne olacak ki?zaten yatak sarmış felan olsa belli eder.çok çok bi sekman atarsın alttan üstten açar kontrol edersin.şanzumandada çok çok 2 tane dişlide sıkıntı çıkar 1000 tl de ona verirsin.5000 tl de bu arabanın kaportası ve görünüşüne harcasan.bu işlemleri yaparken de kimse duymasa bilmese 3-5 ay sonra bilemedin 1sene sonra ilan koy sat.ufak tefek kazaları vardır dersin 15e satarsın.sanki 15-18 milyar arası isteyenlerin arabaları çokmu temiz? (istisnalar hariç) adamın arabası bakımsız kötü oda buna göre fiyat istiyor.
sıfırdan vtec yaratmanın maliyeti iç dış motor göğüs vs 8binlira