|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: clio 3
|
Arkadaşlar kuzene araç bakıyoruz 2 araç arasında kaldık 1998 civic 1.6 ies çift airbag klima,abs özellikleri tavan hariç boyalı beyaz renk,diğer araç ise 1998 model passat 1.8siyah renk comfortline tüplü otomatik bi kaç parça boya var.Bana sorup duruyor siz olsanız hangisini seçerdiniz?yardımcı olursnız sevinirim
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Red Civic
|
passat hondaya göre biraz daha dolu arabadır.ben iki araç arasında hondayı tercih ederdim cünkü hondayı seviyorum sadece bundan.
Pozitif ve negatif yönler ele alınınca passat. __________________________________ Erkan DOĞU
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Çok Koming Sun
|
Bir sn düşünmem passat alırdım
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
passatın 1.8 oluşu (turbosuz) otomatik oluşu beni korkutan tarafı
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
1.6 ies honda grubu içinde çok yürüyen bir araç değildir stok olarak, passat tabiki onun kadarda atik değil. Ancak eğer zaten amacın aracın gitmesi değil ise geriye kalan tüm seçeneklerde passat bariz önde olur.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ef
|
1.8 otomatik passata ne gerek var ki
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
passat 15 bin civic 13 bin fiyatları bunlarıda göz önünde bulunduralım arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
civice az para istiolarmış
15den aşağı yok
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
1,8 125 hp passat bende vardı. güzel arac bence passat olabilir. ama kesınlıkle almışken t alın derım
__________________________________ Mehmet ÜNAL.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
Bence, Civic passat tüplü felanmış + turbosuz diyorsun, Passatı düşünme bence.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
tüplü,1,8,otm passata bulaşmam ben
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
fikir veren arkadaşlara teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: teg & lada jip & fluence &scooter
|
hondaya gereksiz uçuk rakamlar istiyorlar onlara vereceğime gözüm kapalı passata verrim daha iyi...
__________________________________ oğlum olursa pipisine dolar dövmesi yaptıracam,parayla oynasın aslan parçam ![]() ![]() the GOTFATHER |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
performans istiyorsan eğer 1,6 ies al.passat hem ağır hem otomatik olduğundan performansı tatmin etmeyecektir.ama konfor olsun performans sorun değil dersen tabiki passat.alman gurubu araçlara istenen fiyatlar hakkında ve güzel fiyatlar ama 98 model civic e okadar paraya gerçekten acıyorum ben.yazık piyasayı çok yükselttiler.yakıt konusunda civic passattan kat kat az yakar tüplüde olsa passat çok yakıyor buda önemli bir faktör
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: vw mk4 golf 1.8t
|
bence passat
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Bencede Passat arkadaşım Honda artık Bursada şahin gibi oldu herkezin altında var passat alıp onu yap bin daha iyi
en azından bi ağarlıgı var honda herkezde var artık harbiden
__________________________________ Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın ![]() |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|