CRZ 1.5 Hybrid kalmıyacak onada yeni bir motor gelecke yakın zamanda üstelik R modelide çıkacağı dedikodular arasında....
Printable View
CRZ 1.5 Hybrid kalmıyacak onada yeni bir motor gelecke yakın zamanda üstelik R modelide çıkacağı dedikodular arasında....
Noblesse çok iyiymiş yahu Spoon da fena deil diğerleri cacık,
FN2 ye üzüldüm açıkçası :)
Nice senelere :D
Cr-z'nin arka kısmı bana biraz Opel Tigrayı hatırlatıyor
crz modeli tutarsa üzerine birde type r ını yaparlar belki
http://a.imageshack.us/img251/2013/26122009070.jpg
Bu etiketler yaygınlaşacak sanırım....
Tasarım adına tavanın arka tarafı basık olmuş. 2 kişilik sanırım?
Bencede CR-Z Geliyodur arkadaşlar hondayı sevmeyenler SEvinmesin :D gene saplıcak makinalar üretir bu adamlar manyakkkk :):):):):)
Çok normal bence..:)
yeni crx geliyo :)
CRZ güçlü bir motorla gelecektir honda bunu böyle bırakmaz nasılki üretilen crx ler 1600cc b16a motorlarıyla piyasaya takla attırdılarsa crz de büyük ihtimalle 2000cc lik bir motorla bu piyasaya taklayı arttırır böyle düşünüyorum kimse geçmişte efsane olmuş 20 yaşında olmasına rağmen b16a 150 hp lik motorla hala 1600cc atmosferik araçlar içerisinde en hızlı olan crx in bu karizmasını çizmek istemez crx in yenisi olan bu modeli dipte tutmaz diye düşünüyorum
bence bu crz tr ye gelsın her sokakta bır tane olur.çok guzel bır araç ama şöyle 240 hp lık bır k20 ıle gelse fena olur :) yada 300 hp uhauahahau :))))
4 kişi çok fazla sıkışmadan oturabiliyorsa güzel olur gerçekten. Evet dediğiniz gibi Crx in tasarımı aerodinamik çizgilere yakın olması için bu şekildeydi.
1988 yılında 0.3 Cd değeri vardı.Ve 1,77 m2 ön kesit alanı sayesinde hatrı sayılır derecede düşük sürtünme kuvvetine maruz kalıyordu.2004 toyota priustan bile daha düşük.