|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MegyRS - Ep3 - 205gti
|
Aracın kaportasında oluşan ezik ve göçüklerin en ufak boya , sökme takma işlemi yapılamdan düzelebildiğini paylaşmak istedim....Yaklaşık 2-3 yıldır bir çok uygulamaya şahit oldum , 5 parça düzeltilip , macunlanıp , boyanması gereken arabanın 1.5 günlük işlemin ardından inanılmaz şekilde sıfır hata ile yapıldığına inanamadım..
Sıfır araç ithalat firmasında çalışan arkadaşlar , stoklanmış araçların üzerine dolu yağması yada galeride satışı tamamlanana kadar geçen süreçte oluşan ufak tefek ezik ve göçükleri şehir şehir gezerek tamir ediyorlar... Bu güne kadar oldukça pahalı bir işlemdi , artık uygun fiyatada yaptırabiliyoruz , İzmit te uzun zamandır faydalandığımız bu uygulamaya ihtiyacı olan arkadaşlara faydamız olabileceğini düşünerek konuyu açtım.... __________________________________ ...NoN StocK... ...34NON11... 8.8/2x=x22/7x8.2x4 cc Son Düzenleyen R21TURBO 41; 14-08-2010 04:10. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Leon
|
benimde var ufak bi göçük bi kere yaptılar hesapta takrar aynı hali aldı
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: MegyRS - Ep3 - 205gti
|
Bu işi yapan adamlarla müşteri ve usta ilişkisinden başka bir yakınlığım yok , yanlış anlaşılmasın... İzmit te çok arkadaşımın , düzeltilip boyanması gereken yada zamanla oluşan taş izleri nedeni ile dalga dalga gözüken kaporta aksamlarını , götürüp yaptırdım , hem ucuz hemde arabanın orjinalliği bozulmuyor... Bu işi yapan arkadaşlar , şehir şehir gezip firmanın getirdiği sıfır arabaları düzeltiyorlar , işleri bitip İzmit e geldiklerinde ulaşabiliyorum , işten çıktıklarında yada hafta tatillerinde işlemi gerçekleştiriyorlar... __________________________________ ...NoN StocK... ...34NON11... 8.8/2x=x22/7x8.2x4 cc |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |