|
|
#1 | |||
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: 306gti&E46ci
|
bu araci arkadas icin dusunuyoruz bilgisi olan varsa ozelikle adanadan olan arkadaslar bilir belki.ben pendikteki sahibini taniyorum 3-4 parca boya var dedi.yarin gidip bakicam araba burda yok yazlıkta dedi yarın gel bak dedi.gitmeden bilgi sahibi olmak istedim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29441515/detay |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
burdan gitmeden önce iyi yürüyordu,şu an bilemem tabi. eski sahibi bayağı basıyordu
birde galiba bu araca turbo takılıp söküldü. yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bildigim kadarıyla sahibi foruma yüyeydi daha önce turboydu ve advan jantları vardı project01 cıkıslı arac olması lazımdı
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
sefa abi bizim keresteci vardiya onun orda cekilmis ona ulassana daha ii bilgi alabilrisin bence
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
iste bu bilgiler guzel turbo takilip sokuldugunu bilmiyodum.suanki sahibini taniyorum bana dedigi su bi sıkıntısı yok sandik motor koyulmus 1 lira gibi yagı suyu kılı tuyu bi masrafi var kazasi fln yokmus.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Şimdi bir tane tawukçu mustafa abinin birtane eker karde$lerin wardı..
Son Düzenleyen BosphorusBoys; 14-08-2010 15:03. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: teg & lada jip & fluence &scooter
|
dostum araç turboluydu bikaç kere turboyu patlattı çamurluklar genişletildi kaza yaptılar diye duymuştum baya basıldı arabaya burdan biri aldı çok basıldı gereksiz yere sattı aracı çok olmadı satalı alan yine satmış yine satılıyor
![]() ![]() ![]() demek bişeleri var çook iyi baktırmanızı tavsiye ederim
__________________________________ oğlum olursa pipisine dolar dövmesi yaptıracam,parayla oynasın aslan parçam ![]() ![]() the GOTFATHER |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: teg & lada jip & fluence &scooter
|
bu durangilin arabası işte
__________________________________ oğlum olursa pipisine dolar dövmesi yaptıracam,parayla oynasın aslan parçam ![]() ![]() the GOTFATHER |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ´06 corsa 1.2 twinport
|
cok guzel araba sorunsuz sifir gbi bnmeye kiyamazsinz alin pisman olmazsiniz desem alicaksinz sanki de
__________________________________ GERMAN CAR, TURKISH DRIVER. Son Düzenleyen paliojet; 16-08-2010 09:01. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Geçen gece caddede turluyodu epey
. Biz yardırdık S350 ile sahilde takıldı, caddede sağdan tın tın gezindi .
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Bu siteden korkulur arkadaş. Yakında millet buraya bi hatunla çıkmak istiyorum ama kendisini fazla tanımıyorum nasıl bilirsiniz diye konu açarsa hakkaten şaşırmayacağım
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Eg k20 TURBO
|
sandık motor ne zaman geldi buna adanada iken yoktu benim bildiğim veya öyle bi sorun ve 1 defa turbo sorun yarattı sonra söküldü araç ...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: ´06 corsa 1.2 twinport
|
abi umit diye biri duran gilden o alinca sandik motor getirdi sonra benim arkadas yigitte a3 wardi onla takas etti 2 ay binmeden istanbula satti .
__________________________________ GERMAN CAR, TURKISH DRIVER. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
bi kaldırım muhabbetı vardı sanırsam
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
valla yarin besiktastan arkadas gelip bakicak zaten kendisi 2 sene 2005 model s2000 bindi satti iyi anliyo s2000 den fiyat uygun diye alip biraz biner satarim diyo.cok buyuk sorunlar acacaksa almayacak zaten ama kıl tuy sorunlar onemli degil.tabi verdiginiz bilgiler dogrultusunda davranıcaz.zaten suanki sahibini taniyorum ben araci olucam bakicaz edicez aklimiza yatarsa arkadas alacak.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: araç YOK hayal ÇOK
|
Evet abi araba Adanadayken Project01 tarafından turbolandı baya bi basıyodu sahibi arabaya o zamanlar sonra söküldü kaza filan olayları dukduk sonra Osmaniyeye filan satıldı diye biliyoduk satıla satıla tüm Türkiyeyi dolanıyor araba
__________________________________ German Style |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |