bncede ya yazıktır 2tekerin üstünde gidiyorum yazık günahtır:P:)
umutçuğum madem o kadar acıdın üzüldün bana bak bn senin topicine baktım şimdi o beyaz jantları beyendim ben onları bana hediye edebilirsin:D
16-08-2010, 19:27
01ASU
Alıntı:
s_su_s Nickli Üyeden Alıntı
bncede ya yazıktır 2tekerin üstünde gidiyorum yazık günahtır:P:)
umutçuğum madem o kadar acıdın üzüldün bana bak bn senin topicine baktım şimdi o beyaz jantları beyendim ben onları bana hediye edebilirsin:D
şimdi hassas noktadan vurdun tmm sen varya tam cadı oldun :D özelimizi saçmaya gerek yok buraya :D konuşalım onu senle bigün :)
16-08-2010, 20:12
s_su_s
Alıntı:
su_vtı Nickli Üyeden Alıntı
şimdi hassas noktadan vurdun tmm sen varya tam cadı oldun :D özelimizi saçmaya gerek yok buraya :D konuşalım onu senle bigün :)
aaa ne gerek var cnım herkes ne kadar bonkör olduğunu görsün burda bnce çekinme yani bence bu yaptığın güzel bişi:)
16-08-2010, 20:48
01ASU
Alıntı:
aaa ne gerek var cnım herkes ne kadar bonkör olduğunu görsün burda bnce çekinme yani bence bu yaptığın güzel bişi:)
tmm tatlım :D özele gel sen :D
17-08-2010, 09:48
s_su_s
Alıntı:
tmm tatlım :D özele gel sen :D
umut jantları motora takıcam ben galiba metini ara bak geceden beri uyuyamıyorum motorun benzinini bile aldım 2saate ankaradayım gel desin basıcam gidicem ankaraya gece uyumadım walla ararda duymam diye metinnn duyyy sesimiii:D
17-08-2010, 09:51
gökan
hayrlı olsun:)
17-08-2010, 16:53
01ASU
Alıntı:
umut jantları motora takıcam ben galiba metini ara bak geceden beri uyuyamıyorum motorun benzinini bile aldım 2saate ankaradayım gel desin basıcam gidicem ankaraya gece uyumadım walla ararda duymam diye metinnn duyyy sesimiii:D
ne yaptın hayatım son durum ararım sni işler biraz hafiflesinde
18-08-2010, 19:17
s_su_s
Alıntı:
ne yaptın hayatım son durum ararım sni işler biraz hafiflesinde
walla aldım:D süpris ama ne aldığımı söylemem plakası su seninkiyle aynı olcak :D:D bisürü şey aldınm tampon fln bütün param bitti jantlara para kalmadı walla:D tamamen orjinal bi memur arabası aldım sunroof klima fln hepsi var smiile:)