arkadaşlar orjinali 15inc olan arabaya 16 inc jant takıldığında muayeneden gçiyormu bilen lütfen yazsın
arkadaşlar orjinali 15inc olan arabaya 16 inc jant takıldığında muayeneden gçiyormu bilen lütfen yazsın
merak ediyorum siteye böyle bodoslama soru ile dalanlar normal hayatlarında bir ortama girince nasıl hareket ediyorlar ?
Bilen yazsın beyler adam sinirli.
KA Style
konunun güzelliğine güzellik katıcak biliyorum ama sohbet yok diye buraya yaziim dedim ,
yay a bişey diyolarmı?
beyaz jant gıcık edicek kadar dikkatlerini çekeceğinden sorun çıkaracaklardır o zaman.Bi bakla da kesik çünkü.Az önce normal bi ceratonun yanına yanaştım , benim cam fitilim onun kapı kolu hizasındaydı , hiç beklemiyodum o kadar düştüğünü.
3.5 yay orjinal olmayan ebatta jant lastik ve cam filmleriyle hafif kusur bile olmadan geçtim.şans ve birazda muhabbet işi sanırım.
ben 13 sac jantla geçemedim bitane bijon eksik dediler![]()
15 16 rahat geçer 13le gitme sakın
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
orjinali 0km olan araba şuan 50.000deyse muayenede sıkıntı çıkarırmı
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Önder jant faturası ile trafik şubeye gidiceksin. Komik bi rakam ile kayıt altına alıcaklar. Söktüğün jantla aynı renk olsun zorluk çıkmaz
Ahmet takıntı haline getirdinbişey olmaz. Hatta aracın görsel olarak güzel olduğu için kolaylıkta sağlarlar
ilk dialogta biraz gülümse yeter biz 4kişi gittik m3 muanesine
sakin kullan 4kişiyiz dedik hiç sorun çıkmadı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)