User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: juiced 2 yardım

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volvox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pc icinde degilde playstation icin olan versiyonunu kesinlikle tavsiye ederim cok daha guzel ve gercekci...
    Alıntı StyleALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halil Abi, sana XBox 360 almak için iyi bir neden Başka birşey demiyorum fotoğraf anlatıyor

var kardeşimde ama o oyunuyo alamıyorum o yüzden elinden harbi fena bişeye benziyo
    Alıntı YKP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oyunu win 7 desteklmiyordur oyunun .exe uygulama dosyasına sag tıkla özellikler uyuyumluluk ayarları de win xp service pack 1 veya 2 de çalıştır olmadı 98 Me işini görür
    sağol deniyorum hemen..işim çıkmıştı şimdi deniyeyim...
    Alıntı CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pc oyunlarında ben görmedim Swap yapılabilen bir oyun Ama Alp in dediği gibi Forzada Swap var Çokta kaliteli bir görüntüsü ve işlevliği var
    alabilirsem kardeşimin elinden alır oyunu oynarım
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    street legal da swap var
    bunuda alayım bakalım..crx varmı acaba?
    SENSİN.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    crx var. yanlız çabuk sıkılırsınız oyundan . çok ahım şahım bir oyun değil

dragonflydesing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Juiced 2'yi aldığımda,işte sonunda saçma sapan parçalar olmayan detaylı ve adam akıllı bi modifiye yapabildiğimiz güzel bir oyun demiştim ama ne varki oyunun yarış kısmına gelinceye kadar,oyunun garaj kısmı ne kadar mükemmelse yarış kısmı tam bir fiyasko,şimdi 3.sü çıkcamış onu bekliyoruz,umarım şu hatalarını düzeltirler
    -araba her hızda aynı keskinlikte dönüyor,hiç gerçekçi bir kontrol mekanizması yok oyunda.
    -caddelerden çevirme pistler yerine caddelerde yarışabilsek
    -Oyunda aracın ne tarafını hangi hızla vurursanız vurun,oyunun ayarladığı dummylere göre hasar alıyorsunuz,gerçekçi hasar yok.
    -drift çok saçma fwd arabayla bile mükemmel drift yapabiliyoruz ve drift yaparken sanki bir mıknatıs arabayı çekiyor şeklinde kayıyor.

Bu hatalar düzeltilir ve yeni bir grafik motoru eklenirse oyun mükemmel olur,bu arada midnight club LA çıktı ama oynayamadım ps3'üm olmadığından oynayan varmı nasıl bir oyun keşke pc için çıksada bi denesek.

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    crx var. yanlız çabuk sıkılırsınız oyundan . çok ahım şahım bir oyun değil
    aynen sıkıldım bile...xbox var kardeşimde alabilirsem elinden forza 2 oynamayı düşünüyorum çok iyimiş oyun biraz baktım vidyolarına
    Alıntı dragonflydesing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Juiced 2'yi aldığımda,işte sonunda saçma sapan parçalar olmayan detaylı ve adam akıllı bi modifiye yapabildiğimiz güzel bir oyun demiştim ama ne varki oyunun yarış kısmına gelinceye kadar,oyunun garaj kısmı ne kadar mükemmelse yarış kısmı tam bir fiyasko,şimdi 3.sü çıkcamış onu bekliyoruz,umarım şu hatalarını düzeltirler
    -araba her hızda aynı keskinlikte dönüyor,hiç gerçekçi bir kontrol mekanizması yok oyunda.
    -caddelerden çevirme pistler yerine caddelerde yarışabilsek
    -Oyunda aracın ne tarafını hangi hızla vurursanız vurun,oyunun ayarladığı dummylere göre hasar alıyorsunuz,gerçekçi hasar yok.
    -drift çok saçma fwd arabayla bile mükemmel drift yapabiliyoruz ve drift yaparken sanki bir mıknatıs arabayı çekiyor şeklinde kayıyor.

Bu hatalar düzeltilir ve yeni bir grafik motoru eklenirse oyun mükemmel olur,bu arada midnight club LA çıktı ama oynayamadım ps3'üm olmadığından oynayan varmı nasıl bir oyun keşke pc için çıksada bi denesek.
    inşallah düzeltirler harbi biraz oyunu crx fena drift yapıyo
    SENSİN.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)