|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MZ3
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...t-165hp/detay/
Arkadaşlar bu aracı bilen var mı acaba ? Yorumlarınızda önemli benim Mazda 3 le takaslamayı düşünüyorum 2009 19.000 de benimki aslında ben rc yada typer düşünüyordum ama bu arkadaş takaslamak istiyor üzerine yaklaşık 8-10 bin tl gibi bir para alıcam sanırım tam konuşmadık parayı. Yarın akşam silivriden kalkıp gelicek 207 nin sahibi benim araca bakmaya ve konuşmaya... Teşekkürler Techhh |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
yaklaşık 1 haftadır bakıyorum sahibindende GT lere ve listede ilk 3 e girecek temizlikte görebildiğim kadarı ile ama inceletmekde fayda var.Hayırlısı olsun hakkında
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Birde biraz araştırdım ama emin olmak için soruyorum RC ile GT motoru aynı değil mi ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
ya bu arabanın ilanı bayadır var yanlız....
iyi bir baktırmak lazım rc gt farklı motorlara sahip |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 206 RC Gitti:(
|
Bu fransızlar arada kalmış araba yapmayı seviyor.. Bence gt de öyle bir araç... Motorları farklı Rc herzaman iyidir..
![]() 1.6 THP150 bg Euro4(207GT, 308, 308CC) - EP6DT 1.6 THP175 bg Euro4(207RC, Mini Cooper S) - EP6DTS Son Düzenleyen derece43; 17-08-2010 23:53. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
Bütçeniz müsait ise mutlaka RC alın aradaki fiyat farkı,RC ile GT nin arasındaki farka(motor,yürüyen aksam,frenler,iç mekan...) göre bi hayli az
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: b5
|
Çok düzgün duruyor
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: var
|
ön torpidonun yolcu arafında airbagin izi çıkmış
ilk çıkan 207lerde hastalık ve bu motorun ilk neslinde RC GT Cooper S (ki ilk nesil 2007 model) sente atlama sorunu var... Yeni Tip zincir gergisi varmıdır revizyon yapıldımı baktırmakta fayda var... |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=28480
bu konuda hangi sayfa da hatırlamıyorum hem yazıyodu, hemde rc in farkları resimli olarak gösteriliyodu |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
RC ile GT arasındaki beygir farkının nedeni sadece yazılım mı yoksa motor parçalarında da değişiklik var mı?
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
bu arabaya baya bı baktım sahıbıylede konustuk fıyyatta anlasamadık sonradan bende arastırma yaptım zaten arkadasta yazmıs sente sorununu serwıs cozuyomus onu parca takarak ucuz bı sey mıs o parcada oyle soylendı cok temız duruyo fıyatıda daha yuksektı dustu bence bu paraları edıcek bır araba deıl 1 yada 2 mılyar assagısına alabılıyosan al derım bırde arabaya ıyıce baktır bayadır durdu sahıbındende madem cok temız sımdıye kadar coktan gıderdı
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
gt rc arasinda turbo emis agzi, enjeksiyon sistemi, pistonlar, yazilim farkli..aklimda kalan parcalar bunlar
debriyaj farkli frenlerde az bi fark vardir, amortisorler de biraz farkli sanirim, ornegin benim 5cm eibach yayli GT, sotck RC ile ayniydi sertlik olarak almisken RC almani tavsiye ederim servis gecmisine en ufak detaylarina kadar mutlaka ulas iyice baktir, bin kullan veya en azindan sag koltukta muzik kapali olarak bi tur at tikirti seslerien bak, butun elektrik donanimi calistir kontrol etson olaraksa acele etme RC bak pisman olmazsin GT alsan ama aradaki fark yukarida denildigi gibi az ve deger yani GT arada kalmis bi model bence de
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Corsa D 1.6 GSI'mı baksak Aydın
Alman iyidir ![]() http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29877438/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-arayana/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ye-deger/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...orsa-gsi/detay Son Düzenleyen *AddO*; 18-08-2010 00:52. |
|
|
|
|
|
#18 | ||
![]()
|
Biliyorsun ztn RC arıyorum ama bu akşam aradı işte bu aracın sahibi msg atmıştım ben ona takas düşünürmüsün diye hoşuma giden rc gt lere göndermiştim link.. Benim arabayı çok beğenmiş bi arkadaşıda sedanını almış benimkinin ama diyo senin ki gibi deil diyo seninki bir başka duruyo fln dedi yarın akşam gelicek silivriden avcılara araçlara bakıcaz fiyatı konuşucaz fln o konularda anlaşırsak aracınıda beğenirsem sonra işte servis kayıtları vs olaylarına girerim. Tabi beklemekte bi seçenek ama hem takas yapıcak hemde güzel bi RC düşecek mi acaba
|
||
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
RC GT yada TYPER la kafayı bozdum ep3 alamayacaım gibi gözüküyo benim beğendiklerim beni beni beğenenleri ben beğenmiyorum :P Corsa bakarsam anca huzur spec 1.3 CDTI sport bakarım Onun dışında arabamı hayatta tercih etmem diğer arabalara Seviyorum arabamıda bakma işte kaşıntı...... biraz daha hızlı olsun diye sırf yoksa donanım olsun kokpit güzellik vs hiç biri benimkinin eline su dökemez aşıkmışım arabama yaaa |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |