Reklam yapma la biz almicaz arabanı :D
Yerinde olsam GSI bakardım. Falan filan arızları , kronik şeyler falan yok :)
Printable View
Reklam yapma la biz almicaz arabanı :D
Yerinde olsam GSI bakardım. Falan filan arızları , kronik şeyler falan yok :)
Corsa OPC kovalayabilirsin :) 207 RC'den daha zevkli, goruntu olarak da daha ezici bir araba bence :) Ayrica daha kaliteli vs bence, Opel iyi ya
Ne yapcam takas olmazsa ztn satmaya uğraşmıycam ki takas edebileceğim bi araba çıkarsa ancak beğendiğim öyle değişirim daha da satmaya uğraşamam, kıyamam :D
Ya mazda dan sonra gsi çok yavan kalır be :(
Hee OPC olur bak ama onlarında fiyatları fazla diye biliyorum gerçi araştırmadım ama bide bakmıştım opc bi ara 1 tane antalyada kırmızı vardı sadece :D hala öyle mi acaba :S
207den daha iyi bence.
Sen arabayı satmicanda neyyse :D:D
Yok olm ya tek kapı daha hızlı bi araba olursa düşünüyorum ciddi ciddi ;) sadece tek kapı olupda benim arabayla hemen hemen aynı olursa ztn vazgeçmem onun için mazdadan :)
turbola turbola Aydın
Bu aracın bende şase numarasına kadar var gidip silivride testte ettim resimlerle alakası yok onu bil , Sağında solunda çizikler vardı tampon yalama olmuştu , 4 lastik istiyodu falan ben 26.200 e kadar indirdim sonra vazgeçtim
Plakası 34 TT 252
Bu Corsa GSI' lar kaç hp? Bir de yürürleri nasıldır? Bi 106 GTI kadar giderler mi filtre egzoz ile?
güncell.....
207 GT Corsa GSI kotu araclar degiller ama kendi ailelerinde arada kalmıs araclar. Ucuz alınıp ucuz satmaya uygunlar. Paran varsa 207 RC al, onlarında çok oynanmaya geldigi soylenemez. Corsa GSI dusuk km temız bulursun ama arac 1300 kg yakın cıple vs 220 HP geldıgını soyluyorlar ama ne derece dayanır tartısılır. Tavsiyem para varsa 207 RC veya OPC Corsa.
30 lar civarındaysan dusuk km ve cok temiz megane RS ler bulursun sonucta hem 2 lt hem de turbo.
Araç bayadır ilanda hatta sahibiylede görüşmüştük pek pazarlık yapma taraftarıda değil kendisi yukardada bahsedilmiş genel bi sente atlamı problemi var 2007 lerde iyice bi baktırmak lazım
Teşekkürler tavsiyeler için bende aslında RC düşünüyorum ama bakalım :icon_tup:
Onun arabasının fiyatını düşürmesi çokda önemli değil aslında onunkiyle aynı oranda benimki artar takasta üzerine alacağım para önemli ;) Hele bi ne yapacağıma karar verebilsem :D
Başkaa ? :)
207 GT ye değişme bence arabanı aydın :)
Bahsi geçen 207 GT'ye bugün baktık.Kaporta olarak iyi bakılmamış, sanırım sürekli fırça ile yıkanmış, sağ kapıda problem vardı, zar zor kapattık. Sorunun kazadan falan olmadığını söyledi araç sahibi, kapıyı açtıklarında ters esen rüzgardan dolayı aniden sonuna kadar açılmış kapı ve bağlantı yerlerini gevşetmiş.
Lastikler komple kabak, arkalarda balonlar vardı.İçi 2007 model arabaya göre temiz.km şu anda 38bin küsür.
Ön tamponunda ufak bi kırık var, onarılması gerek.
Debriyaj bitik sanırım, daha önce değişmiş olmasına rağmen.
Kısacası bu işin meraklısı olmadığı için pek özen gösterilmemiş araca.
benim dediklerim gibi yani :) + olarak aracın ilk sahibiyim demişti bana 2. sahibi falan çıkmıştı