Analatmadan edemicem sizle paylaşmak istedim evin önünde arabaya bindiğim sırada önümde arkada koltukları örtülü yaşlı bir amcanın kullandığı bir integra geçti kırmızı ama o kdar temiz duruyoduki takıldım ilerde yanaştım yanına o da yanaştı .indim sordum satılıkmıdır die durdu güldü evet dedi ne kadar dedim 14-15 arası vericem dedi .bi şoke oldum sonra gel yanıma dedi bir incelemeye ve sohbet etmeye başladık gördüklerimi şöle sıralım ciddi anlamda
1-boya yok orjinal boya
2- orjinal 146 bind
3- döşemesi yep yeni duruyor arka koltuğa oturulmaşmış sanki
4- kaput altını görmeyi alah herkese nasip etsin sanki yeni çıkmış fabrikadan daha ilk aküsünü 2 yıl önce değiştirmiş
5- marmara honda da expertiz yapılmış kompresyon değerinden bilmemnesine kadar hepsi fabrika çıkışı gibi
sunroof klima lpg kesinlikle yok adam hatta öle bişi icat etmişler duydum ilgilenmedim dedi güldü![]()
motor etiketi üstündeki yazılar bagajdaki orjinal kartonu stepnesi hepsi fabrika çıkısı
inanamadım güzelliğine
amotisörleri bile orjinal egzostu orjinal 600 lira son susturucu almış servisten
vida bile takmam diyr orjinal değilse ya araba tek eksik adam resmen üzülmüş ön camın altında tıpalar var onlardan biri kaybolmuş onu sipariş etmiş ona kızmış adam
inanın ben çok şaşırdım özellile kaput altı şaheser durumdaydı nokta hatasız duruyodu..
ama ama otomatik şanzıman bir sorum olucak manuele çevrilirmi maliyeti ne kadar tutar .
o kdar anlattım foto yok diceksiniz valla haklısınız ama telim çekmiyodu çekemedim .sadece ilgilenen biri olursa adamın numarası var bende bir görüştürürüm ama inanın çokkkkk temiz ahhh ahh