User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: yok böle bir integra.

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yok böle bir integra.

Analatmadan edemicem sizle paylaşmak istedim evin önünde arabaya bindiğim sırada önümde arkada koltukları örtülü yaşlı bir amcanın kullandığı bir integra geçti kırmızı ama o kdar temiz duruyoduki takıldım ilerde yanaştım yanına o da yanaştı .indim sordum satılıkmıdır die durdu güldü evet dedi ne kadar dedim 14-15 arası vericem dedi .bi şoke oldum sonra gel yanıma dedi bir incelemeye ve sohbet etmeye başladık gördüklerimi şöle sıralım ciddi anlamda

1-boya yok orjinal boya

2- orjinal 146 bind

3- döşemesi yep yeni duruyor arka koltuğa oturulmaşmış sanki

4- kaput altını görmeyi alah herkese nasip etsin sanki yeni çıkmış fabrikadan daha ilk aküsünü 2 yıl önce değiştirmiş

5- marmara honda da expertiz yapılmış kompresyon değerinden bilmemnesine kadar hepsi fabrika çıkışı gibi

sunroof klima lpg kesinlikle yok adam hatta öle bişi icat etmişler duydum ilgilenmedim dedi güldü

motor etiketi üstündeki yazılar bagajdaki orjinal kartonu stepnesi hepsi fabrika çıkısı

inanamadım güzelliğine

amotisörleri bile orjinal egzostu orjinal 600 lira son susturucu almış servisten

vida bile takmam diyr orjinal değilse ya araba tek eksik adam resmen üzülmüş ön camın altında tıpalar var onlardan biri kaybolmuş onu sipariş etmiş ona kızmış adam

inanın ben çok şaşırdım özellile kaput altı şaheser durumdaydı nokta hatasız duruyodu..

ama ama otomatik şanzıman bir sorum olucak manuele çevrilirmi maliyeti ne kadar tutar .

o kdar anlattım foto yok diceksiniz valla haklısınız ama telim çekmiyodu çekemedim .sadece ilgilenen biri olursa adamın numarası var bende bir görüştürürüm ama inanın çokkkkk temiz ahhh ahh

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 10 luk arabaları 14 15 li,k ettıler ya helal olsun 91 model arabaya ya..

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arananlar kısmına integra arayan ilan olursa pm atarsın telefonunu. konu açmak gereksiz bu olay için.
    Failure is not an option.

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda forumlarında ilgi ceker bu.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)