burası güzel bi yere benziyor ..
alkol var mı ?
Printable View
red black guzelmıs bende arıyodum boyle bı yer iyi olmus bu konunun açılması
öneriler için teşekkürler başkalarıda faydalandıysa ne mutlu gittiğimiz yeride burda iyi veya kötü yorumlayabiliriz aslında
nakkaştepede nakkaş restoran var ben çok beğendim otoparkıda var büyükçe sanırım
kanaat diyorum.arabayı katibim katlıya bırakıp yürürsünüz 5 dk sürmez.
Genç kebap.......
belkı bıraz pahalıdır ama uskudarada uzak sanırım lacıvert derım
kafamı allak bullak ettiniz he en cok red&blck denmiş bugun gidiorum karşıya bi giriim iftara
eğer şık biyer olmasın ama lezzetli olsun derseniz kanaat lokantasının tam karşısındaki sokakta Adil Kebap var.Restauran değil bildiğimiz kebapçıdır .Adana ya defalarca gitmiş biri olarak isanbulda en iy adanayı orda yiyorum.Ve herşeyden öte çok samimi insanlar ve ne yediğinize bakmaksızın ortaya 2 çeşit salata,ezme,haydari,patlıcan salatası vs vs ikram eder bol bol.
katibime gtmiştik gecen senelerde guseldi ;)
Üsküdarı amma abartmışsınız yok alkollu mekan falan yok. ramazanda zaten ne alkollü mekanı. Kanaata gidecek arkadaşlar yanlarında nakit bulundursun kredi kartı geçmez kanaatte. mükkemmel bir yerdir yıllardır tadı değişmemiştir. üsküdar meydana yakın genç kebap ve altın şiş mevcuttur 2 side üsküdarın eskisidir lezzetlidir 2. sınıf kebapçıdır. daha iyi bir yer istersen nakkaştepe taş devri' ne gidebilirsin. lüks restaurant ttır isteyene alkolde mevcuttur. paşalimanı, ibb tesislerine gidilebilir, fethipaşa ibb tesislerine gidilebilir, kuzguncukta mavi yeşile gidilebilir mükemmel boğaz manzarası vardır. Daha sayayımmı bi üsküdarlı olarak :D
İBB tesisleri. 25 TL iftar menu.Kaliteli düzgün yer.Fethipaşa korusunun oralarda var.Beykoz sahilde var