baya az yaktım sanırım
90 km/h sabıt uzun yol galıba
Gazda mı ? Çok iyi valla dizelle 140TL ye 650 yapıyorum
izmirden dönüşmü
Livestrong
Orkun_06 Nickli Üyeden Alıntı 90 km/h sabıt uzun yol galıba tabıkıde uzun yol sehır ıcı yaparsak zaten dızel nıyetıne bınelım
1,8 oto volvo s40a bakınca az
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
typer ıle cok guzel bı sonuc bence ne yaprn 6. vite 90 la otoban mı
mmustu Nickli Üyeden Alıntı hacı ben bildiğin su bardağı ile shot atıyorum
25 krş .2.0 motor araç için güzel bir değer : )
initial-D Nickli Üyeden Alıntı 1,8 oto volvo s40a bakınca az yaklasık 225hp 2 lıtre typer ıcınde azmı otomatık arac uzun yolda cok avantajlıdır bıldıgın gıbı
100 tl sehır ıcı 280 km yaptıgımı goz onunde alarak napsak sehır ıcınde gezmeyı bırakıp sehırler arası yolmu yapsak
50 lıra sehır ıcı 140 150 km yapıyorum vtec acmadan I love K serıes
buna kim inanır kadir inanır
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M Dr. Ecu
STP Nickli Üyeden Alıntı yaklasık 225hp 2 lıtre typer ıcınde azmı otomatık arac uzun yolda cok avantajlıdır bıldıgın gıbı az yahu azonu dyorum ya.taş çatlasın 250kr yakıyo km de işte seninki gibibasarsan 400-450 yakar km de basınca yakabiliyomusun o kadar sen onu söylehadi yaktın, o kadar eşşek bi gidişle yakabiliyomusun?
STP Nickli Üyeden Alıntı 50 lıra sehır ıcı 140 150 km yapıyorum vtec acmadan I love K serıes masallh o da guzel sonuc
185 tl 680 km 5 günde parça parça.. stock + alta cai var bitek. güzel yakmışsın.
initial-D Nickli Üyeden Alıntı az yahu azonu dyorum ya.taş çatlasın 250kr yakıyo km de işte seninki gibibasarsan 400-450 yakar km de basınca yakabiliyomusun o kadar sen onu söylehadi yaktın, o kadar eşşek bi gidişle yakabiliyomusun? benımkıyle deıl ama EDS kprolu ıken 200 lıraya kırklarelıne gıdıp gelmıstık 6 ustunde tapagaz olarak 240 altına hıc ınmedık
STP Nickli Üyeden Alıntı benımkıyle deıl ama EDS kprolu ıken 200 lıraya kırklarelıne gıdıp gelmıstık 6 ustunde tapagaz olarak 240 altına hıc ınmedık valla bütün değerler için maşallah we love K
Rol typer egzantrikli vs .hali ile 50tl ye 140km. roll+şehir içi
ulen bendede kpro olsun altları cekım 15 e bende yakmıyım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları