|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
Arkadaşlar aracı tanıyan varsa yardımcı olabilirmi araç sahibi ile herşey konuşuldu anlaşıldı bir tek zonguldağa gitmemiz kaldı boşa gitmekte var bu aracın geçmişini bilen çok ciddi olay başına gelmiştir diyen duyan varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29860765/detay |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: i ile ilişkisi var
|
sahibi kendi zevki için değilde arabanın kendisine sunduğu ekmekleri yemek için kullanılmış sanırım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yok
|
edit: Yeni msj altta.
Son Düzenleyen AskinSrc; 19-08-2010 12:13. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Compact
|
ben bu aracı yazlıktayken gördüm fiberleri fln cok kötü durusuda bi değişik hoş değil anlıyacagın
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
e yani tipi belli arabanın ekmeğini yicek tabi
fiberi tamponu vs..çok sorun değil fiyat aldatmasın kimse vermez bu paraları zaten anlaştık o konuyu iş şaseler varsa kazası nasıl 1 kaza onları bılenler yazarsa çok iyi olucak hafta sonu kısmetse halledilcek bakalımgündüz günceli olsun..... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: var
|
Son Düzenleyen fatiii; 19-08-2010 08:48. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
bizde takas yolu ile düşünüyoruz o fiyatları kimse vermez abartmış takas kovalıyor belli
bize uygun geldi teklifi sağlam çıkarsa araç tamamdır.... öğlen günceli yokmu tanıyan kimse |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
şimdi bak arkadasım ben sana güzel güzel söyliyim.
İlk olarak ARaç sahibi herşeyden önce Aracını mükemmel temizler,Her gün yada 2 günde bir araç yıkanır,haftada 1 kesinlikle cila atılır. önceki e30'unda tamam dönme falan yapıyodu o ayrı.ama bunda yapmamıstır eminim. Aracın motorunu komple elden geçirdiler alındığında ama normal bi bakımdı.yani gittiginde aracı herhangi biyerinde sorun olmadan alacağından eminim ben.zaten aracı o aldığında biyerinde sorun oldugunda Hemen parçasını getirtir ve o gece takılr araca. Motorunda herhangi bi sıkıntı olmadıgına adım gibi eminim ben. + olarak kazasıda olmaması lazım.kazalı aracı almaz imkansız.Çok dikkatli bakar araca. Bence gelin alın.Geldiginizde haber verin,beraber geçebiliriz aracın yanına. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Tamamdır,Görüşmek üzere.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
editlediğin mesajla sonra yazdıın mesajlar birbirine zıt ?
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: var
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
![]() ilk önce çok hor kullanır yazdın sonra bunları diyince karıştı herkez haliyle neyse aracı görmeden bişey diyemicez bizde telefon açarım usta da var artık hayırlısı...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Şimdi şunu söyliyim,Evet ilk mesajımda Foruma Üye olacağını Duyduğum için yzdm maksat takılmaktı,Sanırım oda bakmamış ve bende sildim,Şaka Amaçlı olan bişeydi.
Gerçekler altta yazılı. Ki Zaten Araç sahibiyle Bi Tartışmamızda oldu.
|
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
dalgami geciyosunuz arkadas adam forumda bir otomobille ilgili bilgi istiyor bi ole bi bole cevap yaziyosunuz adam gibi yazmayacaksaniz hicbisey yazmayin .... ilk mesajinda yok boya ustasi getirin yok hor kullanir yok cabuk gelin arabayi yeni aldi bikac gune bole kalmaz yazan sen deilmiydin ... bunlari ciddi ciddi yazdin simdide farkli bisey yaziyosun adam gidip para verip otomobil satin alicak manavdan kurusogan almiyo .... makaranizi geyiginizi arkadaslarinizla kahvede yapin burasi techturkey .... __________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|||
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
Son Düzenleyen AskinSrc; 19-08-2010 15:51. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
bi daha uyarmıcam bold karakter kullanma
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
ya abicim nedir bu ya.Bi hata yapmıs olabiliriz Evet Farkındayım hatanın da herkes Bi anda yüklenmek Zorunda mı ?
Herkes birilerini Küçümsemeyi Borç mu biliyor bu forumda ya ? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
yalan yanlış bilgi veriyorsan tepki gösterirler ki haklılar
bold konusunda başka bi konuda seni zaten uyarmıştım kullanma diye 2 sefer sanırım hatırlıyorum __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:09 ::::

fiberi tamponu vs..çok sorun değil fiyat aldatmasın kimse vermez bu paraları zaten anlaştık o konuyu iş şaseler varsa kazası nasıl 1 kaza onları bılenler yazarsa çok iyi olucak hafta sonu kısmetse halledilcek bakalım