yetkili servisinde çalışıyorum
kesinlikle TÜRKCELL
Printable View
yetkili servisinde çalışıyorum
kesinlikle TÜRKCELL
Turkcell 1 yıl kontratlı alırsan 4 gb ilk 3 ay 29 tl sonra 39 ayrıca kotan dolduktan sonra ek ücret ödemiyorsun vınn 3g den 2g ye düşüyor sadece maillerine falan bakabiliyorsun
Konuyu açalı baya olmu$tu.
Bende AVEA aldım memnunum çok iyi..
1 sene trcell kullandım hızı iyi ama kota çabuk doluyo video izlemiyordum hiç sadece forumlar anca 4 gb yetiyordu tavsiye etmem birde kontrat bitince kapattırmayı unutmayın yoksa o güzel faturalarını yollamaya devam ediyorlar bence alınacak bişey değil allahtan bir sene almışım düşmanıma bile önermem
pedere 2gb tcel vınn 21tl aldım:) avea vınn iptal ettim. çok hızlıymış diyor ve dua ediyor :)
Şu Anda Turkcell Vınn kullanıyorum şirketin. 10 Gün içerisinde Vodafone a geçiş yapacağız komple şirket olarak. Ozaman Vodafone vınn kullanacağım Hatta bir test vardı size bulabilirsem yer yer vodafone turkcell den kat kat daha iyi çekiyordu. Testi bulmaya çalışayım.
http://www.burak.com/2009/08/17/avea...-3g-hiz-testi/
Buradanda görebilirsiniz.
üçünüde kullandım türkcel aldım çekmedi kapattırdım avea yı fazla fatura ve müşteri hizmetlerinden dolayı kapattırdım şuan vodafone kullanıyorum gayet memnunum 4gb 29 tl mis gibide çekiyor