katılıyorum bizde ilk önce şirket hatlarımız avea olduğu için avea aldık sonra baktık ki bi işe yaramıyor geri verdik turkcell aldık,adamlar her ay geçiriyor bize ama bu kadar sorunsuz hizmet verdikleri için kafamızı öne eğip ödüyoruz eşek gibi :)
Printable View
Hortlattım konuyu ama
Turkcell vınn ın son durumu nedır avea nın Fenercelı var kanser olduk cok yavas
Turkcell alalım dıyoruz nedersiniz ?
yetkili servisinde çalışıyorum
kesinlikle TÜRKCELL
Turkcell 1 yıl kontratlı alırsan 4 gb ilk 3 ay 29 tl sonra 39 ayrıca kotan dolduktan sonra ek ücret ödemiyorsun vınn 3g den 2g ye düşüyor sadece maillerine falan bakabiliyorsun
Konuyu açalı baya olmu$tu.
Bende AVEA aldım memnunum çok iyi..
1 sene trcell kullandım hızı iyi ama kota çabuk doluyo video izlemiyordum hiç sadece forumlar anca 4 gb yetiyordu tavsiye etmem birde kontrat bitince kapattırmayı unutmayın yoksa o güzel faturalarını yollamaya devam ediyorlar bence alınacak bişey değil allahtan bir sene almışım düşmanıma bile önermem
pedere 2gb tcel vınn 21tl aldım:) avea vınn iptal ettim. çok hızlıymış diyor ve dua ediyor :)
Şu Anda Turkcell Vınn kullanıyorum şirketin. 10 Gün içerisinde Vodafone a geçiş yapacağız komple şirket olarak. Ozaman Vodafone vınn kullanacağım Hatta bir test vardı size bulabilirsem yer yer vodafone turkcell den kat kat daha iyi çekiyordu. Testi bulmaya çalışayım.
http://www.burak.com/2009/08/17/avea...-3g-hiz-testi/
Buradanda görebilirsiniz.
üçünüde kullandım türkcel aldım çekmedi kapattırdım avea yı fazla fatura ve müşteri hizmetlerinden dolayı kapattırdım şuan vodafone kullanıyorum gayet memnunum 4gb 29 tl mis gibide çekiyor