|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar abilerim ben 21 inde sınava giricem fakat yurtdışına gitceğim için direksiyon sınavına giremiyorum daha sonra direksiyon sınavına girsem olurmu ama 1 kaç sonra değil önümüzdeki yaz
kurstaki adam 5.sınavdan sonra dosyan kapanır tekrar kursa başlaman lazım dedi doğrumu acaba ? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: :)
|
sınava hiç girme gelince hangi döneme denk gelirsen ona gir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Uçan tabut CRX-æ101 Corolla-Dede Yadigarı Renault 12 TSW
|
5 defa sınava girmezsen dosyan yanar dediği M.E.B in düzenlediği sınav için geçerli ama direksiyon sınavı içinde aynı kural varmı bilmiyorum..
__________________________________ Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar! Tombul Tuner
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
5 tane hakkın var 21' inde Ehliyet sınavı var ona 5 kere giremezsen dosyal yanıyo. Galiba bidaha alma hakkı kazanamıyodun :S
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
yok yazılı sınava girebiliyorum ama direksiyon sınavına giremiyorum merak ettiğim ben yazılı sınavı geçersem niye direksiyon sınavında da 5 kere hakkım var
dosya kapanıyo dedi pek güvenemedim |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
yokmu sitede hiç kurs sahibi ya en güzel bilgiyi onlardan alırız galiba
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 09'' Corolla
|
Eğer direksiyon sınavına girmezsen yazılı sınavda başarı olsan dahi baştan girmen gerekecek..5 kere girmezsen de dosyan yanacak yani sürücü kursuna tekrar ödeme yapman gerekecek olay bu
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Misafir
|
Öyle dediyse doğrudur, adamın işi bu, çoğumuzdan daha iyi bilecektir bu durumu. |
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: .
|
bir arkadaşım yazılı sınavdan geçti direksiyon sınavına girecekti ki il dışına çıkması gerekti .bizzat kursu arayıp ben görüştüm sınava gelemezse bir problem olmaz bir sonraki sınava erteleriz dedi.7/8/10tarihine ertelediğim direksiyon sınavına yetişememiş .kurs , 5hakkı daha olduğunu söylemiş .
+yazılı sınava tekrar girmek zorunda deil ,sadece direksiyon sınavına girmek için 5hakkı var.yazılı sınavı geçerli oluyor yani tekrar yazılı olmayacak.. kursa durumunu izah ettin mi ? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Eğer yurtdışında bulunacaksan neden Türkiye Cumhuriyeti ehliyeti alıyosun ki ? Avrupa Birliği ehliyeti al paşalar gibi her yerde arabanı kullan , araba kirala vs.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
herkeze teşekkürler cevaplar için
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ,,,
|
Yazılı sınavı gecmen durumunda dıreksıyon sınavına gırmeye hak kazanıyosn.
Dıreksıyon sınavındada 5 sınav hakkın var yazılı sınavdan yaklasık 3-5 hafta sonra dıreksıyon sınavı olur o tarıhlerde burada olmazsanız 4 sınav daha hakkınız kalır.Normalde yılda 6 dıreksıyon sınavı olur fakat bazı ıllerde ara sınav hakkı yapılabılırr bu karar ıl mıllı egıtım mudurlugune kalmıs.Gelecek yaza kadar muhtemelen hakkın bıtmıs olacaktr bence.. Umarım acıklayıcı olmustur |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: ef
|
yazılı sınav sonrası ilk 15 gün sonunda 1 er hafta ile direksiyon sınavı oluyor bildgim kadarı ile ve bu gelecek yaza yetişmez gibi
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|