|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
Konu başlığını acele açtıgımdan ne yazıcağmı bilemedim
işgezisine giden bi abimiz arkadaşlarıyla birlikde araçlarının şanzumanı dağıldığından antepe 30km kalası yolda kalmışlar , antep merkeze çektirmişler aracı antepde otomatik şanzuman toplayabilecek ve şanzuman bulabilecek önerileriniz lazım . araç 2003 vito 112cdi Antep dışından bu şanzumanı temin edebilecek uygun fiyata ayarlayabileceklerde benim ile iletişime geçebilirler ve istanbula bu aracın çekilmesi hakkında bilgisi olanlardanda yardım rica ediyorum.... __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Sanırım kimse yok.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
serkan kamyona koyup getirsinler burda hallolur
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: .
|
antep de akrabalar çoktur da hiç birisini tanımıyorum be Serkan
![]() işin zor çok şey istiyorlar
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
oğuz abi bende teklif ettim ama orda çekim yapıcaklar ve yaklasık 10 gün daha oradalar ve ordan adanaya dönüp yine çekimlere devam edicekler bu nedenle arabanın orda hallolması lazım biraz önce aradım ankarada birisinde bulmslar şanzuman onla iletişim halindelermiş dilerim dandik bi olay gelmez başlarına...
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
şanzuman işi olunca olduda antepde düzgün yapılamadı arıza oldu v.s. o araba bidaha antepe mi gidicek abi dedim kafası karıstı... . __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
anteplı cok arkdaslar var kardesım ulaşmaya calıs bi
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
valla gökan inş merkezden birisi görürde yardmcı olur arabaya tamirci tam olarak girmeden....
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
yeni aldılar diyince bende sıfır zannettim o zaman çıkma bi şanzıman daha uyguna gelir
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: -
|
Bir kaç yere yönlendireyim onları Mercedes konusunda tamamen ustalar.
Bizimde otomatik aracımız var hep buraları tercih ederiz. Üç alternatifli numarayı mesaj olarak geçiyorum sana. Ramazan olmasa birebir ilgilenmek isterdim ama gerçek anlamda yorucu geçiyor ramazan. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
serdara teşekkür ederim bilgiler için saolasn
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Turbo 106 GTİ S16
|
Tam sana srdralc kardeşim yardımcı olur diyecektim ki o çoktan yazmış. Mercedes ustalarını o tanır otomatik şanzıman içinde verdiği ustalar gaziantepde işinin ehlidir güvenerek yaptırabilirler. Başka bir sorun olursa konuyu takip ediyorum her türlü yardımcı oluruz elimizden geldiğince serkan.
__________________________________ S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechWorks
|
Konu halloldu mu? Ozelden ne gibi sorun olmus yazarsan yetkili servisten veya parcacilardan sakin parca almayin. Bn bi yer solicem ordan alirsiniz
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Toyota Corolla SOL
|
antepde MErcedesin Servisi vardır yardımcı olmamıs mı ??
Hemde 3 4 tane yer var bildigim Kamyon Minübüs falan.. en büyük Servis E tipi Cezaevinin orda.Başpınar yolu üzerinde. Kendim antepde olsam yardımcı olurdum fakat şimdi tuncelideyim.. geçmiş olsun. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:10 ::::

, antep merkeze çektirmişler aracı antepde otomatik şanzuman toplayabilecek ve şanzuman bulabilecek önerileriniz lazım
. araç 2003 vito 112cdi