tamam abi sen evo ile gel de boy mu dersin koy mu dersin ölçü birimini sen belirle :D:icon_tup:
Printable View
bu arada ben 4 kişi gelicem.3 demiştim güncel yapayım.
tolga abi evoyla gelirsen senin arabada gelirim :D
EVO Mersindeydi en son gördüğümde, Kamer sağ koltuk için söz isterim. :D
adanadan gelecekler saat 5 buçukta beyazevler çıkışında buluşalım bir önceki gibi.
İmzanı da güncelle Kamer. :D
küncel zaten :Ç
kamer benim kardeşim yaa :D tabiki onunla gitcem :D
biriyle gelirizde beyaz evlere nasıl gidecez diye dedim :D
lan şaka maka benimde araba yok tamponsuz spec :D
Ayarlarız ya şakasına dedim zaten :) bahri tamponsuz daha az yakar :D 100 e gider gelir :D
aksam 106mizla deneyecek arac ariyorum
@mersin
erhan abi saxo yu görürsem soriyimi ?
bakalim bakiim bi belkim bizde gelebiliruk:rolleyes:
beyazevler de değilde burdaki çıkışta buluşulsun zaten bu tarafa gelinecek mersin bu tarafta :D
yanı sen ordasın dıe ordamı bulusak sımdı nasıl edek:D
sadece benmi burdayım la herkes burda nerdeyse :D yani beyaz evlere kadar gidip geri dönmiyek :D
beyazevlerdeki bekleme yerimiz çok müsait.yer bana da biraz uzak oluyor ama mühim değil.
kamer tymu haklı gideceğimiz yol üzerinde.kim nerde olursa olsun herkes relin ordan girerese daha mantıklı. millet taaa özaldan felan gelicek beyazevlere sonra tekrar aynı istikamete.carrefour otoparkında buluşur herkes 5de.engeç 5,5 ta çıkılır yola.böylesi daha mantıklı bence.
Kısmet olursa Yırtık Clio ile Mersin Tece 'den dahil olucaz :)
arkadaşlar ben gelemiyorum gaziantepe gitmem gerekiyo yarın üniversite işleri için :( :( bi dahaki buluşmaya gelirim allah kısmet ederse tanışmak istiyorum techturkey adana mersin ekibiyle :D
oraya bi benim ismimide yazın abiler :D
tamam carrefour otoparkı olsun.geç kalmayın ama
tamamdır 5.30 carrefour otopark kapalıda toplanalım :) 5.30 da güneş olur
kara trenle katılamıyorum arkadaşlar kusuruma bakmayın ;) megane ile gelcem muhtemelen ;)