anadolu yakası olsaydı ben de gelirdim....
Printable View
anadolu yakası olsaydı ben de gelirdim....
Güzel denemeler oldu fakat yol çok kötü 2 şeritli yolda 10 araba deneme yapmaya calışıyor. Her zaman ataşehir daha iyi:D
Bu arada kimseyle deneyemedim çok hevesli gittim Cupra ile deneriz diğe ama aracım sıkıntı çıkardı. Kendisini güvenli moda alıyor boostu kesiyor. Ya downpipelarda ki sensörlerden yapiyor yada hortum sıkıntısı var. Yarın anlaşılacak:(
Bu arada STP'yi baya üzdüler bugün:P
kavacık a doğru sıkanların sesleri geliyo ewe sanki typr sesi :D:D
Güzel geceydi güzel özellikler başlar çok iyiydi ya 14-15 araba bütün şeritleri doldurup hep birlikte yapıştırırken :D Sonrasında ikili denemelde ayrı bi güzeldi. BA - STP denemeleri özellikle müthişti arka arkaya hiç durmadan paso 240-250 devirince gruptan koptuk ama olsun :))) BA ve STP ikiside mükemmel gidiyorlar nazar değmesin. En son çirkin olay olmasa daha da güzel olacaktı ama.....
cok uzuldum vallahı ayarı yenılenmıs BA ılede esıt sofor agırlıgı altında yanyana gıttık yıne :) ama dun geceye gore 1 boy hızlanmıs BA typer Tolga abının elıne saglık:icon_tup: JOB ıle sofor agırlıgı esıtlemeden denedık mamı abı ıle yaklasık 40 klo agırdım sofor agırlıgı olarak,aracların dıbıne kadar deneyemedık 4 sonu bıttı deneme trafık yuzunden mamı abı 1 1.5 boy one cıkıyodu 4 sonuna kadar:icon_tup: BP s2000 hakanımla dıbını gorene kadar basamadık ama gecen seferkı gıbı oluyo bı degısıklık yok az onde kardesım :icon_tup:
Trafik konusu can sıkıcıydı 4'ü bitirip 5 atıncaya kadar trafikten dolayı gaz kesmek zorunda kalıyorduk.:mad: Selçuğunda dediği gibi net denemeler olmadı sadece STP-BA ikilisi kınalıya kadar grup harici sıkığ dönmüşler o zaman 5 sonu 6'larda yürümüşler.En azından hep beraber toplanıp makara yaptık :D Herkesin ayağına sağlık.
***** yer ve cuma trafiği ...
55 dc ile kimse denemedi mi__?
ne demek kanka hanımdan izin aldığım :hahaha: süre sıkıntı yok zevkle :D Hakan kaçar yarın iş var iyi geceler.
walla süper denemeler oldu stp ba denemeleri müthişti, stp s2k denemeleride çok güzeldi
ben gittim keyifte oturdum mis gibi,oturcaz bişiler içcez dediniz sıka sıka giidp sıka sıka dönmüşsünüz
isyfuat kanka büyük satışçısın :)
ya arkadas baya iyi olmuş yaaa denemeler muhabet aman gene kapışma cıkmasında:) demeye kalmaz çıkar yarına:)
Kimseye Allah kaza bela vermesin İnşallah dombili sanada.
alakasız bir sorum olucak CML el değiştirdimi
valla ben ole deneyemedim ama sizi tanımaktan mutluyum o topluca biz gecerken otobüsün içinden komple insanların telefonları cıkarıp oakdar aracı cekmeleride gözümden gitmeyen baska bir görüntü
Eyvallah kardeşim geçenlerde bakırköyde gördüm baktım içinde başkası merak ettim
wayyy beee dc ye bak sen :D:D:D kapışma olmassa ağlarm :D:D
keşke gelseymişim yaaa tüh çok şey kaçırmışım :D Rx8 le seve seve denemek isterdim
Uykum kacti yaw stp ruyama gelme birdaha :D
ınce conta
dıbıne kadar port polısh ,
emme bogaz kelebegı ıslenmıs polıshlenmıs,
emme manıfoldu ıslenmıs polıshlenmıs,
kapagın yuzeyı zıncır uzun gelecek kadar taslanmıs...
60 boru 60 son
dc hdr
BA typer ıle yaklasık 30 kere denememızden sonra arabalarımızdan koku geldı artık enesın egzozu kacırmaya basladı... okadar sıcak arabayla basmak ıstemedım ama denemedı demesınler dıye bastım sonuc 3 te bastık yanyana 4 te ondeyım 5 te ondeyım 5 bıter 6 ya cekerız yanyanayız... okadar sıcak arabayla 76 boru ıle ustlerde bu kadar... pazartesı gecesı 63 borumla soguk arabamla denemek uzere saygılar...