|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar arabayı nasıl bilirsiniz Coupe almayı düşünüyorum genel sorunları nelerdir ? neler yapılabilir RWD ye çevirilebilirmi ? Kısacası bildiğiniz herşeye ihtiyacım var
__________________________________ '06 Mini Cooper S |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: www.budasepete.com
|
225 mi 180 mi?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
imkan varsa kaçmaz derim
çok çok eğlenceli bir makine, motoruda MK1 olmasından ötürü çok güzel sadece 2 kişilik olması ve dar olması dışında aklıma negatif bi özelliği gelmiyor...
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
225lik tabi TT MK1 2 kişilik mi ? coupe olanı
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Arka koltukları dar diye yok gibi demek istedi sanırım.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
4 kişilik coupeler, 2 değil ama 3. kişiyi oturtamazsın o yüzden 2 denilebilir
arkaya kimse sığmaz, çocuk bile sığmaz.. sığsa bile ne şekilde bir işkence çekersiniz içeride bilemem çanta manta anca koyarsın..fiyatı uygun bulursan aracıda temiz bulursan al tabiiki gayet iyi bir araba.. orasından burasından ses gelmesin içeride, motoru şanzımanı yürüyeni sağlam olsun yeter, baktırırsın zaten |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
koltuk olsunda bebek zor sığsın
peki bu haldex takma olayı nedir ? istediğimiz gibi değiştiriormşuz çekme oranlarını
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
yok 4 kişilik te arkadaşın dediği gibi arkası o kadar küçük ki, hiç saymayın... bagaj gibi anca kullanılır, yada 4-5 yaşına kadar çocuk durabilir.. bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım, çok saçma flan demiştim, ihtiyaç durumunda 4 ancak binebilsin die yapılmış, günlük için değil yani
![]() __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
benim için zaten önemli olan o koltuk olsun çok zor durumda 4 kişi olsun
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
sadece minimal değişiklikler yapabilirsin haldexte, istediğin gibi değiştiremezsin haldex biyere kadar müsade eder.. haldex controller alacaksın 500 küsür pound 1500 tl civarı buraya gelişi sanırım en son öyleydi.. fantezi olarak kalır o iş zaten
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
75 arka 25 ön şeklinde falan değiştiremiyorumuyuz yani ? veya sadece RWD ye çeviremeyizmi bi şekilde ?
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ben de bunu çok istiyorum ya, haldexde biraz daha yaklaşıyor ama benim quattroda hiç olacak gibi değil
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
52/48 - 75/25 aralığında değiştirebilirsin yanlış hatırlamıyorsam uğraşmayalı çok oldu hatırlamıyorum kurcalamam lazım da rwd ye çeviremezsin.. mantıken mekanik değişiklikler lazım onun için baya fazla, yapan görmedim duymadım daha.. yapılmaz değil yapılır ama masraflı olur ve uğraştırır
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
arka koltuğu dışında bence 10 numara bi araç .
Müşterimde var çoookta memnun kısmetse bi chip yapıcaz hatta inanılmaz zewkli hele konsoluna bitiyorum |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
tam bu konunun üstünde başka bir forumda bi arkadaşın ilanını gördüm
buyrun...http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-durumda/detay __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bu sanırım 180 hp lik olan
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: akbil
|
hayirli olsun bu arada,s2000`de seneye insallah
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: AAA,BUB
|
Haldex controller lazımsa bende var http://www.4motioncontroller.com/sho...4hfumsb0qn5vk9 manuel, 100 / 0 dan başlayıp (yani arka itişi iptal edip) 99/1 98/2 ... 50/50 ye kadar ayarlayabilip tepkime süresini 0.1 saniyeye kadar düşürebiliyosunuz. Haldex ısısı, frene basınca arkayı kilitleme opsiyonu, elfreni cekikken manuel ayarlamalar falan büssürü ayar özelliği var, Çok eğlenceli oluyor araba Bende TT'm için almıştım LCD ekranı kırmızı TT için özel istemiştim Son Düzenleyen Suti; 21-08-2010 10:26. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |