Eyw kanka amin Allah hepimizi kazadan beladan korusun inş. :) Kadran işi vallahi kanka birgün arayalım bir ders alalım ben dün geceden beri 265 de kalıyorum yahu :D :D :D :D :D :D :D
Printable View
vay beeee koskoca abdullah şanal a bak :D tehdit heeee sbl in eski bayan sahibini çağrıyım istiyosan senin koltuk döşemelerine bi ekşın yapsın 200 kilo demiştin galiba :D tc ıslak imza gibi oldu zaten :D
Maşallah Aslanlara :) Ellerinize Sağlık Güzel Kareler.Orda Toplanıpta Sıkmadınızmı Yani ? :) Video İstiyoruz :D
Harika kareler çıkmış..
bidahaki bulusmamiz andolu yakasinda olacak sayıdan daha cok her renkden an az bitane temiz 306 gti olmasi.bal kopugu, beyaz, siyah ,kiraz kirmizi, füme ,buz mavisi gibi.
sizde var bi sorun o gri 306 da 270 te kalmış ben Up ile 275 görmüştüm:D
306 ya biniyoruz diye geçiniyosunuz işte :D gördünüz emre abi neler yapıyo :D sefa abi yeni organizasyon senin biz gelicez sen bizi misafir edicen :)
güzel bir gün olmuş ........... araçlara maşallah..
Şansa bak bir dahaki buluşmada görüşemicez askerlik :(:(:(:(:(:(:(
elinize emeğinize araçlarınıza sağlık... iş ile alakalı görevli olmasam bende FL ile aranızda olmayı çok isterdim ama sağlık olsun. ERele de sölediğim gibi bu bi başlangıç devamı gelecek gelmelide... araçlara maşallahhh...