aynen öyle bişi bekliyorum :)
Printable View
Aslında VAG grubu diyeceklerdi:D
sadece vw sahibi exculusive insanlar katılabilir:hahaha:
Bende doldurdum formu ama sayfa ilerlemiyor, evden deniyeyim bide :)
Beni adamdan saymıyo galiba bu vag gurubu:D Scirocco'm ile gitmek için 5 kere form doldurdum hiç birinde cevap gelmedi :)
süper bi organizasyon diger markalara ornek olur inşallah
modelın önemı yokk dımı 88 gtı ıle gıtsekde :)
2007 de mi ne renault düzenlemişti megane rs ler için
valla girme imkanınız varsa muhakkak girin derim:)
golf r32yi yanlız süremiyorsunuz yanınızda sürekli bir gözetmen oturuyor o sartlarda 6saatte verseler bnmem:) ayrıca olurya hani bsey olursa sorumluluk sizin
Organizasyon güzel. VW çalışanları da iyi niyetli. Kendi aracınızla pistte kendiniz istediğiniz kadar zorlayabilirsiniz. Yalnız pist koşulları araclarınızı fazla zorluyor. Onun için bakımları tam olarak gidin. Araçlarınız kırılmasın. Çünkü pist öncesinde yapılan en gel aşma ve slalom etkinleri de zorlu. Çünkü bu parkurları defalarca geçiyorsunuz.
Pist'te çıktığınızda önünüzde öncü bir araç oluyor. Zaten tempoyu gerekli seviyede tutuyor. Pist yorucu ardı ardına virajlar belli zaman sonra yorgunluğa yol açabilir.
Golf R ise sesiyle, gidişiyle, dönüşüyle çok güzel bir araç. Bir bayi aracılığı ile giderseniz 100 Avro. Direk giderseniz 200 Avro. Golf R'ın tek dezavantajı bence DSG olması bununda zaten başarılı olan organizasyon ile alakası yok...
Bu arada R32 değil. Golf R. Golf R 2.0 Turbo. Türkiye için üretilenler 255'lik, Türkiye'ye ilk giren örnekler 270'lik.
Golf R32 ise 3.2 lt 250 beygirlik bir makinaya sahip en son üretimi Golf 5 kasasında...
Çok güzel bir organizasyon ama golfümü 3 ay oldu satalı ah be şansa bak :(
Müthiş bi organizasyon kanımca . :) Keşke mk1i alsaydım , misafir olarak golfü kullabilirdik :D
yetişemeyecez yazık :(
http://binekarac.vw.com.tr/apps/Reservation.aspx katılım formu burada.
honda için boyle bsy yapsalar sanırım katılım yogunlugu yuzunden iptal ederler :D
formu doldurup göndermek lazım hemen
1 vw de 4 kişi gelip sırayla tur atabilirmiyiz acaba
Formu doldurduktan sonra size telefonla ile ulaşıp gelip gelemeyeceğinizin teyidini alıyorlar.
Gerçekten çok güzel bir haber.
Kendi aracınla piste çıkmakta iyi çakallık ha
Lastik balata satışları fırlar doğuşta pist aktivitesinden sonra
Yine çıkartıyolar o parayı bi şekilde ahahahaha
Kendi aracımı mındar etmez golf r ın canını alırdım şayet vw'm olsaydı.
Ama çok güzel bir hizmet, keşke diğer firmalarda böyle imkan sunabilse. Satışları bile arttırır böyle bir imkan, şayet Civic mi Golf mü iki aracın arasında kalsam (araçlar örnektir), böyle bir aktivite sunan kuruluş sattığı aracın arkasında daha fazla durur diye düşünerek tercih sebebi haline getirebilirdim. Başarılı.
1.6 fsi ile girmenin mantığı olmaz heralde :D
Klasik VW'leri iteliyorlar mı yoksa onlara da müsade mi bi bilgisi olan var mı?
Doğuş'un huyudur çünkü klasikleri itelemek !
sanmam doldurun formu bnm arkadas 2hafta önce mk2le gitti
Öyle bir şey yok bence. Eğer çok geride kalırsan zaten öncü araç grubu yavaşlatıyor. Dolayısıyla da herkez yavaşlıyor arkadakinin yetişmesi için.
Pist koşulları zor arkadaşlar, yeri geldiğinde 140-150 ile frenleme yapıyorsunuz. 14 viraj var. Pisti 6 kez geçseniz 84 kez sağlam frenleme yapacaksınız demek. Ona göre düşünün...
çok güzel bi organizasyon , bizde arkadaşla rezervasyonumuzu yaptık ileri bi tarih için , gitmiş olanlar için soruyorum bi arabayla 2 farklı şöför sürebiliyomu birde organizasyona katılma hakkı yalnızca 1 keremi (muhtemelen öyledir :D )
Organizasyona katılma bir kez değil. Çünkü bana diğer aracımızı da gelin kullanın demişlerdi.
teşekkürler , anladım ama muhtemelen yeni kişilere öncelik tanıyolardır , peki dediğim gibi 2 şöför olayı mümkünmü ?
Gecen hafta formu dolrdum ama geri dönen olmadı hala. bide neden Caravelle ile giremiyorum Volkswagen deilmi oda onu niye dışlıyorlar :(:(:(
sinan biz şekilde degisiriz sen merak etme =)
komikmiş bu :)Alıntı:
* Golf R ile F1 heyecanını yaşamak için; başvurunuzu Volkswagen Yetkili Satıcılarından yaparsanız 100 €,
internetten yaparsanız 200 € katılım ücreti ödemeniz gerekmektedir.